مطالعات جدید انجام شده توسط دانشگاه ایالتی جرجیا Georgia State University مشخص کرد که داروی موسوم به Vinpocetine که برای عارضه سکته مغزی مورد استفاده قرار می گیرد ، توانائی متوقف کردن و از بین بردن التهاب و تولید بیش از حد مخاط گوش میانی را که یکی از رایج ترین عفونت های باکتریائی در کودکان است ، دارد .
مطالعات انجام شده توسط این محققان نشان می دهد که استفاده از این دارو در نمونه های آزمایشی در حیوانات آزمایشگاهی ؛ موجب نابودی و توقف رشد باکتری موسوم به Streptococcus pneumonia می شود این باکتری دلیل اصلی بروز التهاب و تولید بیش از حد مخاط گوش میانی است که به اصطلاح otitus media نامیده می شود . استفاده از این دارو در حیوانات آزمایشگاهی ، موجب بهبود عارضه فوق شده که می تواند شنوائی را تحت تاثیر قرار دهد .
در همین زمینه دکتر جیان دونگ لی Jian-Dong Liمدیر موسسه علوم پزشکی ایالت جرجیا Institute for Biomedical Sciences at Georgia State و رئیس اتحادیه پژوهشگران ارشد در زمینه التهاب و ایمنی در جرجیا Georgia Research Alliance Eminent Scholar in Inflammation and Immunity اعلام کرد : " داده های اولیه پژوهش های انجام شده توسط محققان نشان می دهد که استفاده از داروی Vinpocetine می تواند نقش مهمی در مهار التهاب و افزایش دفاع ضد میکربی در بیماری التهاب و تولید بیش از حد مخاط گوش میانی ایفا کند . "
وی در ادامه افزود : " هدف اصلی ما از انجام این پروژه تحقیقاتی ، توسعه و ابداع روش های جدید درمانی مبتنی بر عدم استفاده از آنتی بیوتیک ها است که می تواند به کنترل آسیب شناسی ایمنی بدن یا immunepathology منجر شده و در درمان بیماری التهاب و تولید بیش از حد مخاط گوش میانی و کاهش سطح شنوائی ، کاربری داشته باشد . "
گفتنی است در حال حاضر ، میلیون ها کودک در سراسر دنیا به این بیماری مبتلا شده و عمدتا روش درمانی استفاده شده برای این عارضه ، استفاده از آنتی بیوتیک های قوی است که می تواند منجر به بروز پدیده مقاومت داروئی در فرد بیمار شده و در آینده ، وی را با مشکلات متعددی رو به رو کند .
شرح کامل این پژوهش ها و نتایج به دست آمده از آن در آخرین شماره مجله علمی ایمنی شناسی یا The Journal of Immunology منتشر شده است .
No tags for this post.