نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

ثبت نام شرکت در دومین آزمون استخدام بخش خصوصی

مهندس محمدحسین قمری -دبیر شورای سیاستگذاری آزمون استخدام بخش خصوصی در نشست صبح امروز آغاز ثبت نام برای شرکت در این آزمون از امروز خبر داد و گفت: مرحله اینترنتی آزمون از پایان آبان ماه و مرحله حضوری از پایان آذرماه آغاز می‌شود.

دبیر شورای سیاست گذاری آزمون استخدام بخش خصوصی با بیان اینکه  امروز با  حجم عظیمی از فارغ التحصیلان  دانشگاهی روبه رو هستیم و به این مهم که همان خروج از اقتصاد نفتی است،باید دست بیابیم ؛ به این ایده رسیدیم که آزمونی برای مهارت‌سنجی افراد در شغل‌های مختلف برگزار کنیم و نتیجه آن در سال گذشته به این صورت بود که   60 هزار شرکت‌کننده در 266 عنوان شغلی در آزمون نخست استخدام بخش خصوصی حضور یافتند.

وی گفت: در آزمون نخست، 28 هزار فرصت شغلی از بیش از 1100 شرکت خصوصی و دانش‌بنیان ارائه شد که 9 هزار معرفی از بین شرکت‌کنندگان داشتیم و 6300 مورد از این معرفی‌ها از طریق این آزمون منجر به استخدام  شده است.

دبیر شورای سیاستگذاری آزمون استخدام بخش خصوصی عنوان کرد: برای آزمون دوم نیز  8 دسته شغلی و 222 عنوان در نظر گرفته شده و ویژگی‌های این آزمون، اضافه شدن مشاغل پردرآمد جدید با فراهم شدن امکان معرفی به فرصت‌های شغلی شرکت‌های خارجی است.

وی همچنین گفت: ارائه راهنمای جامع شغلی و کارنامه تفصیلی مبتنی‌ بر تحلیل نتایج شایستگی‌های شغلی هر فرد، امکان جانمایی داوطلبان در مشاغل متنوع براساس تناسب فرد با سن و مدرک تحصیلی، عدم دریافت هزینه‌های اضافه با عناوینی مانند هزینه مصاحبه و معرفی و اولویت‌بندی داوطلبان صرفاً براساس توانمندی‌ها و شایستگی‌های شغلی به جای تکیه‌ بر عوامل فردی نظیر مدرک دانشگاهی یا معدل از جمله تفاوت‌های این آزمون با سایر آزمون‌های استخدامی رایج است.

قمری در پاسخ به خبرنگار سیناپرس به این پرسش که باتوجه به شرایط اقتصادی کشور درخواست نیروی کار از سوی شرکت ها کاهش داشته است ،تاکید کرد: باتوجه به شرایط ارزی موجود بسیاری از شرکتها در داخل رشد بسیار خوبی داشتند و طبق آمار رکورد صادرات شکسته شده که خود موجب تقاضای نیروی کار بیشتری از سوی شرکت ها بوده است.

وی تصریح کرد: امسال را نمی توان باسال گذشته مقایسه کرد ، زیرا  تصمیم نظام ایجاد حدود یک میلیون شغل است و طبق دستور رهبری  برای این هدف1میلیارد دلار از صندوق ارزی نیزاختصاص داده شده است.

 

گزارش : فرگل غفاری

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل