به گزارش مهر، استعمال دخانیات و مصرف سیگار تبدیل به یکی از معضلات مهم جهانی شده که نه تنها هر ساله با افزایش قابل توجهی روبرو است بلکه بر تعداد قربانیان آن نیز افزوده می شود. محققان دانشگاه ملی سئول معتقدند، با استفاده از ته سیگارها می توان به ماده مناسب تری برای ذخیره انرژی دست پیدا کرد تا منبع متفاوتی از انرژی را در اختیار داشت.
ماده اصلی در این فرآیند cellulose acetate fibres نام داشته که در فیلترهای ته سیگار وجود دارد. فیبرهای سلولاز استات در هنگام استنشاق سیگار برخی از ریز ذرات خود را نگه می دارند. اما محققان با استفاده از فرآیندی با نام pyrolysis می توانند فیبرها را از ریز مواد جدا کرده تا دوباره بتوانند از آن استفاده کنند. کربن استفاده شده در فیلترهای سیگار به علت سطح وسیع از قدرت بالای ذخیره انرژی برخوردار است.
پرفسور Yi سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید :« در این روش فیلترهای موجود در ته سیگارها را به یک سیستم سه الکترودی متصل کردیم تا میزان کیفیت و همینطور شارژ سنجیده شود. نتایج تحقیقات نشان داد که فیلترها بسیار بهتر از graphene یا nanotube عمل می کنند.»
در پایان، ته سیگارها بازیافت شده و برای ساخت باتری اسمارت فون یا تبلت ها که بسیار مهم هستند، استفاده شدند. یکی از بزرگترین رقابت های کمپانی های فناوری را می توان در تولید ساخت باتری موثرتر برای اسمارت فون ها و تبلت ها دانست.
No tags for this post.