اجلاس سالانه اپل در سال 2018 بیشتر روی نرم افزار متمرکز است

به گزارش سیناپرس به نقل از خبرآنلاین،دوشنبه 4 ژوئن در سن خوزه کالیفرنیا ساعت 10 صبح به‌وقت محلی (دوشنبه 14 خرداد 1397) از سیستم‌عامل مک او اس 10.14 ، اپلیکیشن خبری اپل روی لپ‌تاپ و دسکتاپ، آی او اس 12 برای آیفون و آی پد، نرم‌افزار خانه هوشمند Homekit و همچنین HealthKit رونمایی خواهد کرد.

پیشرفت‌های نوین در بخش دستیار صوتی سیری/ Siri و اسپیکر هوشمند هوم پاد اپل، علیه رقبایی مانند آمازون اکو و گوگل هوم؛ قابل‌ذکر است که در افتتاحیه توسط تیم کوک به آن اشاره خواهد شد.

سرویس‌ها و خدمات نرم‌افزاری جدید روی اپل تی وی و اپل واچ نیز در WWDC 2018 به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.

توسعه پلتفرم Digital Health روی محصولات مختلف اپل توسط کارشناسان رونمایی خواهد شد.

گفتنی است دوسوم درآمد اپل از آیفون و محصولات مرتبط است و بعد از کاهش فروش آیفون، این کمپانی روی خدمات نرم‌افزاری تمرکز کرده است تا دچار بحران ناگهانی نشود.

به همین دلیل است که برای اولین بار اپ استور، اپل موزیک و اپل پِی درآمدی معادل 9 میلیارد دلار را به جیب سهامداران ریخته است.

اپل به‌جای تغییرات شگرف روی نرم‌افزار سعی کرده است به کیفیت نرم‌افزار توجه کرده و محصولی با باگ کمتر عرضه کند.

بیش از 270 میلیون مشترک ماهانه در فصل منتهی به ماه مارس 2018 به اپل پول پرداخت کرده‌اند که رقم کاربران در مدت مشابه سال قبل از آن 100 میلیون مشترک بود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا