برای تشخیص طعم ها می توان مغز را دستکاری کرد

به گزارش سیناپرس به نقل از دیجیاتو،مغز توانایی های بسیار جالبی در حوزه طعم ها دارد. این طور که نیست که تصور کنید تنها طعم هایی چون تلخ، شیرین، شور، ترش و… را به عنوان پارامترهای صفر و یکی تشخیص می دهد. بلکه خود طعم ها نیز واجد ویژگی های متنوعی هستند. از جمله میزان لذت بخش بودن، برانگیختن خاطره ها و احساسات و میزان همپوشانی با سایر طعم ها.
در بررسی جدید که توسط محققین دانشگاه کلمبیای آمریکا انجام گرفته مشخص شده است که محل دریافت سیگنال های مربوط به طعم های تلخ و شیرین کاملاً از یکدیگر جدا هستند. همین مسئله باعث شده تا دانشمندان قادر باشند به طور مستقل ساز و کار حس کردن آنها را در مغز دستکاری کرد.
علاوه بر این ها، به کمک روش مذکور امکان آن به وجود آمد تا موش ها را وادار به خوردن غذاهای بسیار تلخ کنند. آن هم به کمک فعال سازی سلول های تشخیص دهنده طعم شیرین در حین خوردن. این روند در مسیر عکس نیز قابل انجام است.
یافته های جدید در آینده به پزشکان برای درمان ناهنجاری های غذایی افراد و تغییر دیدگاه آنها نسبت به غذاهای ناخوشایند کمک خواهد کرد.
No tags for this post.