به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا،دکتر علی باستی در آیین تکریم و معارفه رییس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به سیاستهای سند جامع علمی کشور، اظهار کرد: سند آینده علمی کشور باید بر محور دانایی و علم تنظیم شود.
وی علم و پژوهش را از حلقههای متصل به هم عنوان کرد و گفت: در اسلام بر علم سودرسان تاکید شده است و علم سودرسان همان علمی است که بر مبنای نیازهای جامعه تعریف شده باشد.
رییس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به اینکه در سیاستهای اقتصاد مقاومتی بر پژوهش و توسعه شرکتهای دانش بنیان تاکید شده است، افزود: باید در راستای توسعه کارآفرینی و نتایج بوجود آمده از علم و دانش تلاشهای زیادی در استان انجام گیرد.
باستی بر استفاده از خرد جمعی و ظرفیت شورای پارک علم و فناوری گیلان تاکید کرد و گفت: نبود صندوق پژوهش و فناوری یکی از مشکلات استان در حوزه پژوهش است.
وی با تاکید بر اینکه گیلان دارای بیشترین مراکز پژوهشی است، یادآور شد: نرخ بالای بیکاری در استان یکی از تهدیدات است که میتوان آن را به فرصت تبدیل کرد.
رییس پارک علم و فناوری گیلان زیرساختهای استان در برخی زمینهها مناسب نیست، خاطرنشان کرد: توسعه زیرساختهای پارک علم و فناوری در گیلان یکی از برنامههای اولویتدار دوره مدیریتی جدید است.
باستی توسعه منابع انسانی، توسعه منابع مالی، توسعه مشارکت همکاری ملی و بینالمللی و توسعه نظام علمی و فناوری با رویکرد بومی را از دیگر برنامههای اولویتدار دوره مدیریتی جدید عنوان کرد.
وی در پایان بر ایجاد صندوق پژوهش و فناوری در استان تاکید کرد و گفت: برونسپاری در دستور کار پارک علم و فناوری گیلان قرار میگیرد و در این راستا از خدمات دولت الکترونیک نیز استفاده خواهد شد.