به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا،دکتر امید در نشست خبری با اصحاب رسانه با تأکید بر اینکه لرستان ظرفیت زیادی در حوزه گردشگری دارد، اظهار کرد: دستگاههای غیردولتی، شرکتها و مؤسسات فرهنگی و گردشگری اگر ظرفیت لازم را دارند، میتوانند تقاضای خود را برای برگزاری دورههای علمی کاربردی و ایجاد مراکز علمی کاربردی به استان ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم رشتههای مرتبط با بحث گردشگری را در دانشگاه علمی کاربردی لرستان راهاندازی کنیم، خاطرنشان کرد: توسعه رشتههای گردشگری در این دانشگاه از برنامههای ما است.
امید در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت آموزشهای مهارتی گفت: اعتقاد ما این است که آموزشهای مهارتی میتواند در توسعه اشتغال پایدار و ارتقای کیفیت محصولات داخلی مؤثر باشند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یادآور شد: برگزاری دورههای تکدرسها و تک پودمانها و آموزشهای مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی ظرفیت خوبی برای حمایت از تولیدات داخلی و جامه عمل پوشاندن به شعار سال است.
وی با بیان اینکه گرایش به سمت آموزشهای مهارتی در جامعه وجود ندارد، تصریح کرد: برای ترویج این آموزشها به کمک رسانهها نیاز داریم. در دانشگاه علمی کاربردی ۸۰۰ رشته تخصصی در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته آموزش میدهیم که ظرفیت خوبی برای تعلیم و آموزش مهارتی به دانشجویان است.
امید از اعلام دومین فراخوان جذب مدرس در این دانشگاه در ماههای آینده خبر داد و اظهار کرد: گفت: سال گذشته ۹۰۰۰ نفر از مدرسین کشور به جمع اساتید دانشگاه علمی کاربردی پیوستند که جذب آنها بر اساس فرآیندی مصوب در شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام گرفت.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: در سال تحصیلی آینده برنامههای مأموریت گرایی و جذب مدرسین و ارزیابی مدرسین قبلی را دنبال خواهیم کرد.
وی افزود: در دو سال گذشته تعداد مراکز علمی کاربردی از 1200 مرکز به 800 مرکز کاهش یافته و این در راستای افزایش سطح کیفی دانشگاه بوده است.
امید در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تعداد مراکز دانشگاه علمی کاربردی در راستای کیفیتبخشی به مراکز از ۱۰۷۲ مورد به ۸۴۰ مرکز در مهرماه ۹۶ رسید.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر اینکه مراکز دولتی نمیتوانند رشته و دانشجو بگیرند، تصریح کرد: مراکز جهاد دانشگاهی، هلالاحمر و شهرداریها پذیرش دانشجو خواهند داشت و براساس لیست اعلام شده، ۲۸۱ مرکز علمی کاربردی دولتی از مهر ۹۷ پذیرش دانشجو نخواهند داشت.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه در حال حاضر ۶۰۰۰ کد رشته در این دانشگاه فعال است، یادآور شد: مراکز دولتی برای ادامه فعالیت و جذب دانشجو باید واگذار شوند، در غیر این صورت نمیتوانند پذیرش داشته باشند.
امید عنوان کرد: در یک بازه زمانی تعداد مراکز دانشگاه علمی کاربردی ۴۰۰ برابر افزایش یافت و در راستای کیفیتبخشی به مراکز، فعالیت تعداد زیادی از این مراکز را محدود و بعضاً غیرفعال کردیم.