نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

هشت میلیون گیمر در گروه سنی 14تا18سال داریم

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، حامد علامتی روز یکشنبه در نشست خبری اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اظهار داشت: بر اساس اعلام مرکز تحقیقات بازی های دیجیتال بیش از 95 درصد بازی هایی که توسط نوجوانان استفاده می شود، وارداتی و با موضوع سبک زندگی غربی است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تعبیری دارند مبنی بر اینکه جوانان در فضای مجازی تنفس و زندگی می کنند؛ که به معنای آن است که نسل جوان گرایش بسیاری به بازی های رایانه ای و فضای مجازی دارند.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با بیان اینکه 18 میلیون کاربر زیر 18 سال در فضای مجازی فعال هستند، تصریح کرد: باید برای تولید محتوای سالم در بستر فضای مجازی اقدامات لازم صورت گیرد.
علامتی با یادآوری اینکه با توجه به نزدیک شدن ایام تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان، میل به فضای مجازی افزایش می یابد که خطر وابستگی و اتلاف زمان را به دنبال دارد، افزود: باید باور کنیم که امروز سهم جوانان از فضای مجازی بیشتر از آنکه فرصت باشد، یک تهدید است.
وی بیان داشت: بر اساس آمار، جرایم در فضای مجازی در سال 1395 نسبت به سال 1394، بیش از 70 درصد افزایش یافته است که 43 درصد آن مربوط به تلگرام و 20 درصد در حوزه اینستاگرام بوده است.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با بیان اینکه اتحادیه به دنبال روشنگری و شکل دهی نهضت سواد مجازی در آموزش و پرورش و در میان دانش آموزان است، افزود: در این رابطه برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت درنظرگرفته شده است.
دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان به برنامه های سال جاری اشاره کرد و افزود: بنا داریم تا پایان سال تحصیلی بر اساس تاکید نماینده ولی فقیه در اتحادیه تمامی پیام رسان های حقیقی و حقوقی را به سمت پیام رسان های داخلی ببریم و در این رابطه نیز در قالب مطلبی با عنوان «پشت پرده تلگرام» توضیحات لازم و دلایل خروج از این نرم افزار تشریح شده و برای آشنایی بیشتر دانش آموزان با تهدیدها و پیامدهای مخرب تلگرام در اختیار مدارس قرار گرفته است.
علامتی آموزش مهارت های سواد مجازی را از دیگر برنامه های اتحادیه برشمرد و از برگزاری کارگاه های دیجیتالی با هدف آشنایی با تولیدات ایرانی، امضای تفاهم نامه با برخی مجموعه های تولید کننده بازی های رایانه ای و مرکز ملی فضای مجازی به منظور ارتقای سواد رسانه ای دانش آموزان، برگزاری جشنواره تولیدات رادیویی، ایجاد بانک معتبر از استادان در حوزه فضای مجازی، مشارکت در تولید بازی رایانه ای «عملیات شیطان»، راه اندازی مرکز رصد و پایش جوان در حوزه فضای مجازی و برپایی دوره های تربیت مربی فضای مجازی به عنوان دیگر برنامه های میان مدت و بلند مدت اتحادیه نام برد.
وی با تاکید بر این که برنامه های اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با محوریت آموزشی، تولید محتوا و دسترسی به مراجع امین برای دانش آموزان دنبال خواهد شد، گفت: با برنامه ریزی درست می توان از فرصت فضای مجازی استفاده بهینه کرد در غیر این صورت صرفا تهدیدی برای جوانان و نوجوانان خواهد بود.
دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با اشاره به این که امسال تلاش می شود تا برنامه های اتحادیه 30 درصد ستادی و ملی و 70 درصد استانی معطوف به مدارس باشد، اظهار داشت: اکنون 800 قرارگاه دانش آموزی در سراسر کشور فعالیت دارند که از این تعداد 200 قرارگاه مجهز به فضای مجازی هستند و امسال بنا داریم تمامی قرارگاه ها را زیر پوشش ببریم.
علامتی یادآورشد: یکی از راه های رسیدن به آموزش و پرورش تراز اسلامی عمل به سند تحول بنیادین نظام آموزشی است و با وجود تمامی اقدامات تا رسیدن به اهداف سند و مطالبات رهبر معظم انقلاب فاصله زیادی داریم اما باید توجه داشت که آموزش و پرورش به خوبی توانسته در زمینه ارتقای سواد رسانه ای دانش آموزان ورود کرده و فضای مجازی را مدیریت کند و اتحادیه نیز در این رابطه تمامی توان خود را برای کمک به این وزارتخانه به کار خواهد گرفت.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل