نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

20 درصد از شایع‌ترین بیماری های پوستی از نوع آلرژیک است

به گزارش سیناپرس به نقل ازآنا، دکتر منصور نصیری کاشانی در آستانه برگزاری کنگره قاره‌ای درماتولوژی اظهار کرد: این کنگره 5 تا 7 اردیبهشت در سالن همایش‌های صدا و سیما به همت مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماری اگزما یکی از موارد مورد بحث در این کنگره است، افزود: اگزما شایع‌ترین بیماری پوستی بوده که افراد به دلیل آن به پزشکان و متخصصان پوست مراجعه می‌کنند و درواقع این مشکل نوعی حساسیت پوستی بوده که به شکل التهاب، ضایعات خارش‌دار و قرمزی در نواحی که در تماس با ماده بیرونی است ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه شایع‌ترین اگزمای تماسی اگزمای تحریکی بوده که با تماس با آب،‌شوینده‌ها و … ایجاد می‌شود، گفت: قرمزی، خارش، ترک، ضخیم شدن پوست و ایجاد دانه‌های ریز آبدار خارش‌دار از نشانه‌های این نوع اگزما است.

دبیر اجرایی کنگره قاره‌ای درماتولوژی اضافه کرد: اگزما فرم‌های مختلفی داشته و به طور کلی 80 درصد اگزماهای تماسی از نوع تحریکی و 20 درصد اگزماهای تماسی از نوع آلرژیک است. نماهایی مشابه به یکدیگر داشته و افتراق این دو مشکل از یکدیگر سخت‌ است.

نصیری کاشانی اضافه کرد: از هر 10نفر که با ماده تماسی که باعث ایجاد اگزما شده در ارتباط بوده یک نفر ممکن است دچار اگزمای تماسی از نوع آلرژیک بوده و بدن آن واکنش نشان دهد. همچنین پزشکان همیشه به طور دقیق موفق به افتراق و تشخیص این دو مورد نبوده و از طریق پچ تست این مساله را تشخیص می‌دهند.

وی گفت: یکسری از موارد که سبب حساسیت می‌شوند طی 48 ساعت از طرقی به پوست چسبانده و واکنش پوست را ارزیابی می‌کنند تا از این طریق اگزمای آلرژیک را متوجه شوند.

متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه در اگزمای مساله پیشگیری حائز اهمیت است، افزود: فردی که اگزما دارد باید تماس خود را با موادی همچون شوینده‌ها، گردو خاک و … کاهش دهد و از این مواد دوری کند. درمان این بیماری نیز علاوه بر پیشگیری بسته به وسعت و انتشار آن دارد که پزشک داروی تزریقی، خوراکی یا مالیدنی تجویز می‌کند.

دبیر اجرایی کنگره قاره‌ای درماتولوژی خاطرنشان کرد: در مواردی که بیماری اگزما محدود باشد اصولا از داروهای مالیدنی و زمانی که گسترده و وسیع باشد پزشک داروهای تزریقی خوراکی تجویز می‌کند. کنگره قاره‌ای درماتولوژی 5 تا 7 اردیبهشت در سالن همایش‌های صدا و سیما به همت مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل