***دنیای پهپادها: کمک به پایش محصولات کشاورزی در واقعیت تا کنترل خودکار اشیا با پهپاد
به گزارش وبگاه گیزمگ، این پهپاد قرار است از تابستان سال جاری محصولات کشاورزی آمریکاییان را پایش کند.
پهپاد RaptorMaps برگزیده مسابقات استارت آپ دانشگاه MIT است که توانسته جایزه ارایه محصولات واقعی را از آن خود کند.
براساس گزارش دیگری در وبگاه فناوری گیزمگ، آنتونیو بالارسکیو یکی از متخصصان علوم کامپیوتر دانشگاه برکلی آمریکا موفق شده است تا مکانیزمی رابرای خودکارکردن فرآیند کنترل پهپاد ها انجام دهد. این مکانیزم باعث می شود تا این پهپادها هرچه بیشتر قابل استفاده باشد.
این ایده نیز در استارت آپی به نام Lily اجرایی شده است که در آن اپلیکیشنی برای کاربران تلفن های همراه با سیستم عامل اندروید و آی.او.اس در نظر گرفته شده است؛ با استفاده از این اپلیکیشن می توان تصاویر را در حالت های مختلف را تنها با استفاده از گوشی تلفن همراه ثبت کرد.
***تست خودروهای هوشمند: گوگل در کالیفرنیا، تویوتا در توکیو
به گزارش اینگجت، شرکت گوگل اعلام کرد که خودروی هوشمند بدون راننده ساخت این شرکت البته با قابلیت جداکردن فرمان و پدال گاز تابستان امسال برای آزمایش وارد خیابان های ایالت کالیفرنیای آمریکا می شود.
گوگل اعلام کرد که این خودرو با سرعت 40 کیلومتر بر ساعت به خیابان ها وارد می شود اما چالش های جدیدی مانند عبور از مناطق پرترفیک نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
همچنین وبگاه فناوری دیجیتال ترند، تویویوتا پیش از این، خودروی الکتریکی i-Road را در جاده های عمومی مورد آزمایش قرار داده است. این شرکت قصد دارد تا این خودرو را دردنیای واقعی و در خیابان های شهرتوکیو بررسی کند.
این خودروی الکتریکی سه چرخ قرار است در فضاهای کوچک نیز قابل پارک کردن باشد.
***اینترنت اشیا: 'سامسونگ' پلتفرم جدید و 'کوآلکوم' تراشه جدید ارایه کردند
شرکت سامسونگ پلتفرم اینترنت اشیا خود با نام Artik را ارایه کرد.
براساس اعلام وبگاه SOMMOBILE، سامسونگ با استفاده از این پلتفرم می توانند قابلیت های خود را در حوزه اینترنت اشیا ارایه کنند.
همچنین وبگاه سی نت اعلام کرد که شرکت 'کوآلکوم' دو تراشه جدیدی را برای استفاده از اینترنت اشیا ارایه کرده است.
سامسونگ تایید کرده که 15 میلیارد دلار به طراحی تراشه ها، نمایشگرها و دیگر محصولات فناوری مبتنی بر اینترنت اشیا اختصاص خواهد داد.
این تراشه ها که QCA401x و QCA4531 نام دارند از حافظه بیشتری برخوردار است و می تواند درخواست های بیشتری را پاسخ دهد.
کوآلکوم اعلام کرده که قرار است پلتفرم های جدیدی را برای استفاده از اینترنت اشیا ارایه کند.
***دنیای هکرها: هک هواپیما تا هک کارت های گرافیک
براساس اعلام وبگاه اینگجت، یک محقق امنیتی به نام کریس روبرتس موفق شد تا با استفاده از آسیب پذیری موجود در سیستم هواپیمایی بوئینگ 737-800 مربوط به شرکت هواپیمایی United Airlines آن را هک کند. البته این آسیب پذیری از سوی سازندگان سیستم کامپیوتری هواپیما رد شده بود. درعین حال خبرها حاکی از آن بود که شرکت یونایتدایرلاین پیشتر، جایزه یک میلیون دلاری برای این هک اعلام گذاشته بود.
همچنین وبگاه سی نت گزارش داد که محققان آمریکایی موقق شده اندبا استفاده از فناوری چاپ سه بعدی این روبات را تولید کند که البته قادر است تمامی الگوریتم های مربوط به هر رمزی را تنها در 30 ثانیه باز کند.
وبگاههای حوزه فناوری اطلاعات هفته گذشته همچنین از نوع جدیدی از هک ها خبر دادند که به مراتب خطرناک تر از روش های هک معمول است.
گروهی از طراحان روت کیتی را برای سیستم های لینوکس طراحی کرده اند که به جای پردازشگر CPU از حافظه کارت گرافیک و پاور پردازش برای پنهان شدن استفاده می کند.
روت کیت Jellyfish تنها به دلیل اهداف آموزشی طراحی شده است و کاربران هنوز نباید بابت سوء استفاده از آن نگرانی داشته باشند.
این چنین تهدیداتی بسیار مخرب تر از بدافزارهای معمولی است. برای چنین بدافزارهایی هیچ ابزار تجزیه و تحلیل وجود ندارد.
No tags for this post.