تکنولوژی تشخیص خطر اینتل در پردازندههای نسلهای 6، 7 و 8 قابل استفاده خواهد بود و بهاینترتیب مجموعهای از کامپیوترها میتوانند وظیفه جستجوی خطرهای سیستمی را بهجای سیپییو، به واحد گرافیکی دستگاه برونسپاری کنند. در حال حاضر آنتیویروسها از سیپییو برای تشخیص حملههای مبتنی بر حافظه استفاده میکنند. اینتل امید دارد که با این نحو از فاصلهگیری استفاده از سیپییو، کارایی و میزان مصرف باتری را بهبود بخشد. چراکه اکثر سیستمها از کارت گرافیکهای آنبورد بهره میبرند.
اینتل برای فاز اولیه این پروژه با مایکروسافت شریک میشود و در ماه جاری میتوانیم شاهد این تغییر در آنتیویروس مایکروسافت یعنی Windows Defender Advanced Threat Protection یا ATP باشیم. اینتل در حال حاضر با دیگر شرکتهای تولیدکننده آنتیویروس نیز همکاری میکند تا امکان بهرهمندی از این قابلیت را به آنها بدهد.
اینتل ماه گذشته اعلام کرد که در حال طراحی دوباره پردازندههایش است تا در آینده بتواند از حملاتی نظیر حمله Spectre جلوگیری به عمل آورد و امروز شاهد پیادهسازی برخی از این تغییرات هستیم. Intel Security Essentials، شامل بوت امن و حفاظت سختافزاری جهت محافظت از اپلیکیشنها در برابر حملات میشود. بنا به گفته اینتل، این تغییرات که مستقیماً در سیلیکون قطعه ایجاد میشوند، طوری طراحیشدهاند که اثر امنیت بر کارایی را به حداقل برسانند.
آپدیتهای امنیتی Spectre، در برخی موارد بر کارایی نیز تأثیر گذاشتهاند؛ اما در پردازندههای آینده شاهد چنین افتی در کارایی نخواهیم بود. مدیرعامل اینتل یعنی آقای Brian Krzanich ماه گذشته اعلام کرد: همانطور که به ارائه محصولات جدید به بازار ادامه میدهیم، اطمینان از اینکه همان کارایی که مردم از ما انتظار دارند را پیادهسازی میکنیم، اهمیتی ویژه پیدا میکند. هدف ما نهتنها ارائه بهترین کارایی، بلکه بهترین کارایی درزمینهٔ امنیت نیز هست.