ضرورت سازگاری با تغییر اقلیم و خشکسالی

 سید ابوالقاسم موسوی سرپرست دفتر آموزش محیط زیست گفت: در این برنامه آموزشی، کارشناسان و صاحب نظران تجربیات موفق خود را در سازگاری با تغییر اقلیم و خشکسالی و آموزش جامعه روستایی برای مهاجرت معکوس و کاهش مهاجرت به شهرها تشریح می کنند.

وی افزود: قرار گرفتن ایران در کمربند نیمه خشک جغرافیایی و نوار بیابانی و همچنین میانگین بارش های کم کشور، مردم ما را ناگزیر ساخته است که با این شرایط سازگاری پیدا کنند و در صورت استفاده بهینه و مدیریت منابع آب قادر خواهیم بود از بحران های ناشی از کم آبی با کمترین مخاطره عبور کنیم.
وی ادامه داد: سخنرانان این برنامه زنگ آموزش، می کوشند ضمن بیان مفاهیم تغییر و نوسانات اقلیمی، اثرات آنها بر محیط زیست و مسایل اجتماعی ناشی از آن مانند مهاجرت را نیز تبیین کنند.
هفتمین زنگ آموزشی سازمان محیط زیست نیز 'ضرورت سازگاری با تغییر اقلیم و خشکسالی' بود که با توجه به اهمیت موضوع تکرار شده است.
اثرات تغییرات اقلیمی بر جوامع انسانی و تمدن ها، خشک شدن تالاب‌ها، ژینایی (پویایی) رودخانه ها و درس های محیط زیستی زلزله‌ ها برخی از موضوعات زنگ آموزشی سازمان محیط زیست بوده که تاکنون برگزار شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا