به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، دکتر سیامک فرخ فرقانی امروز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری هفتمین کنگره کشوری سوختگی ایران اظهار کرد: به طور میانگین در مرحله حاد درمان بیمار سوخته 20 میلیون هزینه دارد که حدود پنج برابر این میزان (100 میلیون تومان) صرف هزینه های درمان مراحل مزمن سوختگی می شود.
وی با بیان اینکه سوختگی شانزدهمین عامل معلولیت در کشوراست، افزود: سالانه بین 2 هزار و 500 تا 3 هزار نفر مرگ و میر سوختگی در کشور داریم؛ چراکه که بیشتر سوختگی ها بالای 80 درصد هستند و با این درصد سوختگی بیمار جان خود را از دست می دهد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران و فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی خاطرنشان کرد: ما هم از نظر تعداد مرگ و میر ناشی از سوختگی و هم از نظر تعداد سوختگی ها، حدود 40 سال از کشورهای پیشرفته دنیا عقب هستیم.
**هفتمین کنگره سوختگی کشوری ایران
معاون مرکز تحقیقات سوختگی ایران از برگزاری هفتمین کنگره سوختگی کشوری ایران در روزهای 12 و 13 اسفندماه در مرکز همایش های رازی تهران خبر داد و گفت: در این کنگره هفت میهمان خارجی از کشورهای برزیل، رومانی، سوئد، بلژیک، کانادا، یونان و ترکیه حضور خواهند داشت و 19 سخنرانی آموزشی توسط متخصصان داخلی و خارجی ارائه خواهد شد.
دکتر فرخ فرقانی ادامه داد: همچنین 6 میزگرد تخصصی نیز در این کنگره با موضوعاتی همچون اقتصاد سوختگی، تازه های وسعت دهنده پوست، مقاومت آنتی بیوتیکی در سوختگی، طب بازساختی، آی سی یو سوختگی و نقش نگهداری در خانه بیماران سوخته برگزار می شود.
وی از ارائه 180 مقاله به دبیرخانه این کنگره خبر داد و گفت: 70 مقاله به صورت شفاهی و حدود 70 مقاله دیگر نیز به صورت پوستر دیجیتالی ارائه می شود. همچنین حدود 16 شرکت فعال در زمینه سوختگی در نمایشگاه جانبی کنگره محصولات خود را ارائه می کنند.