این موضوعی است که می تواند تعامل بین مغز انسان و انگشتان را دستخوش تغییر سازد. اینها یافته های مهمی است که محققان دانشگاه زوریخ طی تحقیقاتشان به آن رسیده اند.
محققان فعالیت های کنترلی قشر مغز، کاربران گوشی های هوشمند را با افرادی که از گوشی های قدیمی مجهز به صفحه کلید سخت استفاده می کند مقایسه نمودند. 60 الکترود برای ثبت این که چگونه مغز فعالیت های مربوط به پردازش حس لمسی مرتبط با انگشت شست، انگشت سبابه و انگشت وسطی را انجام می دهد به پوست سر هر داوطلب متصل شد.
محققان دریافتند که مغز کاربران گوشی های هوشمند هنگام استفاده از انگشتان شست و انگشت وسط برای تایپ، فعالیت بیشتری نسبت به کاربران گوشی های قدیمی دارد.
دکتر آرکو گاش، سرپرست محققان دانشگاه زوریخ می گوید: مغز کاربران گوشی های هوشمند در مقایسه با مغز کاربران گوشی های قدیمی، پردازش متفاوتی از حس لمسی انگشتان دارد.
اگر با دقت نظر بیشتری به داده های ثبت شده بنگریم، آنچه اساسا مشاهده می کنید داده های انباشته شده است که از تفاوت های فردی ناشی از پردازش حرکات انگشت توسط مغز حکایت دارد.
به گفته محققان، بسیاری از تفاوت های بین یک فرد با دیگری را در این آزمایش می توان بر اساس این که در روزهای گذشته هر فرد چقدر از گوشی تلفن همراه خود استفاده کرده توضیح داد.
یافته های کامل ناشی از این تحقیق در مجله Current Biology منتشر شده است. محققان معتقدند که بررسی گوشی هوشمند راه ایده آلی برای کاوش و کشف انعطاف پذیری روزمره مغز انسان است. با توجه به وجود دو میلیون کاربر گوشی همراه در سراسر جهان و گزارش های دقیق مربوط به گوشی ها محققان داده های بسیار زیادی برای درک بهتر مغز ما و میزان تغییرات آن در اختیار دارند.
منبع:جام جم آنلاین
No tags for this post.