هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان آغاز به کار کرد

هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان روز یکشنبه، 3 دی ماه همزمان با هفته پژوهش با حضور دکتر ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت آغاز به کار کرد.این جشنواره پژوهشی همه‌ساله با هدف معرفی برگزیدگان عرصه علم، پژوهش، فناوری و نوآوری و نیز فراهم‌سازی بستر لازم و گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی اجرا می‌شود.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۱۳۷۹ هر سال اقدام به برگزاری جشنواره پژوهشی ابوریحان همزمان با هفته پژوهش کرده است.در جشنواره هجدهم ضمن اصلاح مجدد آیین‌نامه انتخاب پژوهشگران برتر، برای اولین بار آیین‌نامه انتخاب مقاله برگزیده تدوین و به مورد اجرا گذاشته شده است.

نوآوری دیگر در جشنواره امسال تقدیر از دو پژوهشگر شاخص در دو گروه بالینی و پایه در سطح ملی و سه پژوهشگر شاخص در سطح بین‌المللی است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا