نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

باتوجه به اهمیت  موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.
در طی سال­های اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع  علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشي و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.
 

محورهای اصلی:
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت
آموزش، رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک
میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی
مواد نگهدارنده طبیعی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی
بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی
روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
نقش مدیریت در صنایع غذایی
جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن
طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی
چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی
تغذیه در بارداری
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
محور آزاد
محورهای فرعی
زراعت و اصلاح نباتات
باغبانی
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته
شیلات و منابع طبیعی
علوم دامی

بنابراین از کليه علاقه‌مندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال يافته‌هاي اصيل علمي و پژوهشي خود از طریق درگاه کنفرانس (www.foodconf.ir) در برگزاري هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.
 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل