به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، این سامانه افزونه های کاربردی دیگری از جمله مدیریت امور فارغ التحصیلان را در خود جای داده است و اکنون 70 واحد دانشگاهی و نزدیک به 7 هزار دانشجو از آن استفاده می کنند.
سامانه سیپدا که به پنجمین همایش ملی یک روزه مدیران فناوری اطلاعات ارسال و برای ارائه در قالب پوستر پذیرفته شد، برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی طراحی شده است و از زمانی که دانشجو وارد دانشگاه می شود، با نام کاربری و رمز شخصی که دانشگاه به وی می دهد، می تواند از این سامانه استفاده کند.
یکی از طراحان این سامانه در مورد آن به خبرنگار علمی ایرنا توضیح داد: این سیستم روند پذیرش پژوهش و پایان نامه های دانشجو را سریع تر و با دقت بیشتر انجام می دهد.
سحر عظیم زاده ادامه داد: دانشجو از ابتدای تحصیلات تکمیلی، پروپوزال، تایید شدن اساتید راهنما و مشاور و …را از طریق این سایت انجام می دهد.
وی توضیح داد: همچنین دانشجو به خدمات ارزش افزوده ای مانند همانندجویی پروپوزال پایان نامه و پایان نامه های مشابه از طریق این سایت دسترسی دارد.
شرکت فناوری سازنده این سامانه یکی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد و فعال در زمینه فناوری اطلاعات است.
پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) با همکاری نهاد ریاست جمهوری، وزارت کشور، سازمان نظام صنفی رایانه ای، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در 8 گرایش یکشنبه (5 آذر) در برج میلاد تهران برگزار شد.
این همایش با شعار «حکمرانی دادهها و دولت الکترونیکی از دیدگاه علوم و فناوری اطلاعات» شامل محورهای مختلف دولت الکترونیکی، سلامت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی، بازرگانی الکترونیکی، بیمه الکترونیکی، عدالت الکترونیکی، یادگیری الکترونیکی و مطالعات اجتماعی فناوری اطلاعات بود و در آن به سه محصول برتر در زمینه فناوری اطلاعات جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب) داده شد.
از میان محصولات ارسالی به دبیرخانه همایش، 15 محصول به عنوان برگزیده انتخاب و تقدیر شد و سه محصول برتر، جوایز فاب طلایی، نقرهای و برنزی را دریافت کردند.
در میان محصولات برگزیده، سامانه خدمات بانکی نابینایان در شعب، مربوط به شرکت پکتوس فاب طلایی، پلتفرم زبردستان مربوط به شرکت گرامی سرزمین هوشمند، فاب نقرهای و آنتیویروس پادویش از شرکت گرامی نرم افزاری امن پرداز فاب برنزی را دریافت کردند.