رونمایی از اولین بازارگاه اینترنتی حمل و نقل کالای کشور

 مهندس کیوان جعفری فشارکی مدیرعامل شرکت ترابرنت ضمن ابراز خرسندی از تاسیس این شرکت عنوان کرد: موضوعی که اهمیت این نشست را زیاد می کند ضرورت وجود بازارگاه های اینترنتی با توجه رشد سریع تکنولوژی است. در ابتدا، دولت این تلاش را داشت تا این کار را انجام دهد که به خاطر برخی موضوعات این امر به تعویق افتاد تا اینکه سال گذشته طی تعاملی که بین سازمان راهداری، حمل و نقل جاده ای و معاونت علمی انجام شد ، ضرورت این موضوع عنوان و برای اولین بار در کشور آیین نامه بازارگاه اینترنتی حمل و نقل تصویب شد.

وی ادامه داد: طی اتفاقاتی که افتاد دولت قبول کرد که این اتفاق باید توسط بخش خصوصی انجام شود و در نتیجه اولین مجوز رسمی بازارگاه الکترونیکی حمل و نقل کالا به نام ترابرنت صادر شد. هدف ما ایجاد یک بستر شفاف و تعاملی با سرویس های ارزش افزوده برای بازیگران حمل و نقل است. ما با ایجاد بستر فناوری اطلاعات باعث این اتفاق شدیم.

فشارکی همچنین گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که اهمیت این نشست را چند برابر می کند ایجاد هم افزایی در بدنه شرکت های بخش خصوصی دانش بنیان و فناوری اطلاعات است؛ در واقع این نشست و این شرکت توسط چندین شرکت و مجموعه اداره می شود.

اسماعیل قادری فر، رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی نیز در خصوص برنامه های معاونت علمی و پژوهشی ریاست جمهوری گفت گفت:

رویکرد معاونت علمی در این دوره بر حمایت از استارتاپ ها کسب و کارهای نوینی است که هم به عنوان شرکت های خلاق و هم به عنوان کسب و کارهای مهم توانایی ایجاد تحول در فضای اقتصادی کشور را دارند و هم با دسترسی های خوب به منابع و پاسخگویی به مشکلات کشور را دارند بتوانند اشتغال زایی پایداری را برای جامعه ایجاد کنند.

وی ادامه داد: مشابه فعالیت های انجام شده استارتاپ های بزرگ و کوچکی هستند که اسم های آن ها امروزه به گوش می خورند؛ پیش تر در زمینه حمل و نقل درون شهری و مدل های مختلف دیگر عنوان شده است و اکنون در حوزه فعالیت های جابجایی کالا در حوزه برون شهری در حال رونمایی است.

قادری فر همچنین عنوان کرد: معاونت علمی فناوری سعی دارد در برنامه جامع خود که توسعه اکوسیستم و زیست بوم کسب و کارهای نوآوری است به همکاری بین شرکت های نوآوری و دانش بنیان اهتمام بورزد تا راه را برای ورود جوانان به این عرصه را تسهیل کند. حمل و نقل بار یکی از موضوعات اصلی کشور است؛ نیاز به این موضوع در بخش های مختلف کشور باعث شد که ما نگاهی نوین به این موضوع داشته باشیم. حمایت از استارتاپ های موجود در این زمینه مورد توجه قرار گرفت و با همکاری هایی که بین سازمان حمل و نقل و راهداری وزارت مسکن و شهرسازی اتفاق افتاد، ضرورت حمایت از استارتاپ های موجود در این بخش مورد دفاع قرار گرفت.

شرکت ترابرنت توانسته اولین مجوز رسمی حمل و نقل کالا را دریافت کند و در پایانه های اصلی کشور مستقر شود و مشکلات اساسی موجود در این زمینه را تا حدی پاسخگو باشد.

در ادامه کیوان جعفری فشارکی، کاهش هزینه، بالا رفتن سرعت در تحویل کالا، دسترسی ساده به محموله مورد نظر و ردیابی آن، ایمنی بالا در انتقال محموله، ثبت نام رایگان، استفاده از رانندگان مجرب و تعامل راننده و صاحب بار را از مزایای این طرح عنوان کرد.

در پایان نیز مدیران برخی از شرکت هایی که با این مجموعه همکاری میکنند توضیحاتی در خصوص نحوه فعالیت های خود در این مجموعه ارائه دادند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا