«مهندسی عمران؛ "مدیریت مخاطرات طبیعی و بحرانهای انسانساز (زلزله، سیل، آتش و آلودگی…)"، "طراحی پایدار (سازه، زلزله، ژئوتکنیک)"، "آب، خاک، هوا و محیط زیست"، "حمل و نقل، ارتباطات، ترافیک و روسازی"، "پایش کیفیت ساختوساز"، "معماری و برنامهریزی شهری"، "روشهای ارتقای کیفیت و زیست پذیری شهری"، "کیفیت معماری، سیما و منظر شهری و روستایی"، "بافتهای تاریخی و با ارزش شهرها و قابلیتهای آن (میراث های تاریخی، صنعتی و مدرن)"، "نشانهها، نمادها و مدیریت فرهنگی فضاهای شهری"»، «محورهای ویژه مدیریت شهری؛ "روشهای تامین منابع پایدار برای شهرداریها"، "یکپارچگی نظام مدیریت شهری و پیراشهری"، "مدیریت پسماند در شهرها" و "ارتقای کیفیت ارائه خدمات در شهرداریها"» از جمله محورهای این کنفرانس علمی محسوب میشوند.
نمایه مقالات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، نمایه در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی دانشگاهی (SID) و سیویلیکا، چاپ مقالات برگزیده در مجله مهندسی عمران (C.E.J) از جمله امتیازات شرکت در کنفرانس محسوب میشوند. همچنین حضور در این کنفرانس دارای امتیاز جهت ارتقای پایه نظام مهندسی در رشتههای عمران، معماری و شهرسازی است.
بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، 25 آذر ماه امسال آخرین مهلت ارسال مقالات، 3 دی ماه زمان اعلام نتایج داوری مقالات است.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت http://www.caup.ir/fa/ مراجعه کرده و یا با شماره تلفنهای 88063509 و 88063510 تماس بگیرند.
No tags for this post.