نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

ماهی های یخ زده ارزش غذایی کمی ندارد

به گزارش سیناپرس به نقل ازمهر، تحقیقات موسسه نروژی SINTEF حاکی است ماهی های یخ زده می توانند به همان خوبی ماهی های تازه باشند، اما برای تحقق این هدف باید به چند نکته توجه شود.

در این پژوهش که با همکاری موسسه تحقیقات و تغذیه غذای دریایی نروژ و موسسه تحقیقاتی ایسلندی Matís صورت گرفته که یخ زدن ماهی باید به سرعت و قبل از آنکه بدن آن سفت شود صورت بگیرد، به بیان دیگر بهترین زمان برای یخ زدن ماهی مدت کوتاهی بعد از صید آن است.

نکته دیگر این است که دمای محیط نگهداری ماهی یخ زده باید ثابت و بدون تغییر باقی بماند تا ارزش غذایی آن حفظ شود. علاوه بر این برای انجماد ماهی باید آن را به درون آب انداخت و به تدریج دمای آب را کاهش داده و آن را منجمد کرد. به منظور بهبود نتیجه بهتر است حباب های هوا به درون آب تزریق شود.

محققان می گویند کیفیت ماهی های یخ زده با رعایت این نکات در حد مطلوبی باقی خواهد ماند و رنگ، ارزش غذایی و طعم آنها در حد قابل قبولی باقی خواهد ماند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل