نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

مایکروسافت یک مزرعه نیروگاه بادی را خرید

به گزارش سیناپرس به نقل از آی تی ایران، طبق گزارش‌ها، مایکروسافت قصد دارد ۱۰۰ درصد انرژی تولیدی مزرعه توربینی (بادی) ۱۸۰ مگاواتی را که در حال ساخته شدن در کنار دیتا سنتر این شرکت در آمستردام است خریداری کند. این مزرعه توربینی در حال ساخته شدن توسط شرکت هلندی Noun از زیرمجموعه‌های شرکت بزرگ Vattenfall است. این مزرعه توربینی از آنجایی که دقیقا در کنار دیتا سنتر شرکت مایکروسافت ساخته می‌شود و می‌تواند مستقیما برق این مرکز را تامین کند، قرارداد بی نظیری برای مایکروسافت محسوب می‌شود. انتظار می‌رود تولید برق توسط این مزرعه توربینی از سال ۲۰۱۹ آغاز شود. این مزرعه شامل ۱۰۰ توربین با قدرت تولید ۱.۳ میلیارد کیلو وات الکتریسیته در ساعت خواهد بود که برای برق‌رسانی به ۳۷۰ هزار خانوار کافی است. مایکروسافت هنوز به‌طور دقیق اعلام نکرده که تا چه مدت قصد دارد تمام ظرفیت خروجی برق این مزرعه بادی را خریداری کند.

«برایان جانوس» مدیر بخش انرژی شرکت مایکروسافت در رابطه با این قرارداد می‌گوید: «نزدیک بودن محل تولید و محل مصرف انرژی تا این حد می‌تواند فواید و صرفه جویی‌ قابل توجهی برای عملیات‌ها و پروژه‌های ما به‌همراه داشته باشد. این قرارداد همچنین با حذف بارهای اضافی که از نیروگاه‌های محلی اطراف دریافت می‌کنیم، می‌تواند باعث ایجاد موقعیت‌های شغلی مرتبط با این نیروگاه و دیتا سنتر شود.»

مایکروسافت ماه گذشته قرار داد ۱۵ ساله خرید برق با شرکت GE را امضا کرد تا از طریق آن 100درصد توان خروجی نیروگاه توربینی ۳۷ مگاواتی واقع در ایرلند را برای برق رسانی به مراکز داده خود در این کشور دریافت کند. در حال حاضر به دلیل وجود دیتا سنترهای بزرگ مایکروسافت و گوگل در ایرلند، این کشور کم کم با کمبود انرژی مواجه خواهد شد و به‌همین دلیل در چند سال اخیر ایرلند همواره در حال ساخت نیروگاه‌های بادی جدید در نقاط مختلف این کشور بوده است. علاوه بر این اپل و آمازون هم در آینده نزدیک مراکز داده خود را در این کشور بنا خواهند کرد.

مایکروسافت می‌گوید با عقد قرارداد جدید این شرکت با مزرعه توربینی واقع در هلند، مجموع انرژی‌های تجدید پذیری که این شرکت به‌طور مستقیم در مراکز خود استفاده می‌کند، به ۸۰۰ مگاوات خواهد رسید.

خروج از نسخه موبایل