تولید دستگاه ماشینکاری صنایع خودرو
![](https://sinapress.ir/wp-content/uploads/2022/09/15076118621121821090-780x470.jpg)
به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی صحا، مهندس سلیمان یوسفپور، مدیرعامل شرکت دانشبنیان پارس لوجیک گفت: ماشین سنتراکس که دارای پنج ایستگاه سه محور است بر اساس کنترلر زیمنس S7300 و عملکردهای حرکتی سروو موتور و اسکرو ساخته و راهاندازی میشود.
مهندس یوسفپور ضمن بیان این مطلب که شركتهاي معتبر اروپائي نظير SOMEX ، SUHNER و … از سنتراکس (Centrax) جهت ماشينكاري انواع مختلف قطعات در قالب توليد انبوه استفاده ميکنند، اظهار کرد: سنتراکس با استفاده از قابليت حركت يونيتهاي ماشينكاري در سه محور X،Y ، Z و بهطور CNC يك ماشين سنتر كامپكت (فشرده) و با انعطافپذيري بسيار در مقايسه با ماشين سنترهاي متعارف است.
مدیرعامل شرکت پارس لوجیک گفت: اين ماشين قادر است پس از Refrenceگيري، خود را آماده ماشينكاري هر قطعهاي کند.
مهندس یوسفپور تصریح کرد: اين ماشين ميتواند با ويژگيهايي كه دارد با دقت بالا و مانور بيش از حد خود به سرعت كليه قطعات مشخص شده در برنامه كامپيوتر خود را با تعويض ابزار و فيكسچرهاي Flexible استاندارد و با سرعت توليد پنج برابر يك ماشين سنتر معمولي ماشينكاري کند.
وی ضمن بیان این مطلب که تولید این ماشین سنتراکس باعث بومیسازی دانش فنی ساخت اینگونه ماشینآلات خواهد شد، انعطافپذیری (FLEXIBILITY)، تغییرپذیری (CONVERTIBILITY)، مقیاسدهی (MODULARITY) و تولید ۵ برابر ماشین سنتر (PRODUCTION) را به عنوان ویژگیهای این دستگاه برشمرد که وجه تمایز آن با سایر دستگاههای جایگزین است.
مهندس یوسفپور در خصوص موارد کاربرد این دستگاه گفت: ماشين سنتراکس با ايجاد شرايط مطلوب براي مجموعههاي كوچك و متوسط قطعات فلزي كه نياز مبرمي براي ماشينكاري توليد انبوه دارد طراحي شده و با تغییر روی فیکسچر میتواند بیش از ۲۰ نوع قطعه فلزی را ماشینکاری کند.
مدیرعامل شرکت پارس لوجیک افزود: ماشین سنتراکس با ۱۵ محور CNC در صنایع مختلف از جمله خودرو، لوازم خانگی و … بهکار میرود.
وی گفت: کلیه قطعات مربوط به شاسی و بدنه، صفحات، میز ایندکس و بخشی از یونیتهای ماشینکاری، ساخته و خرید قطعات خارجی نیز انجام شده و فقط تکمیل تابلو برق، یونیتها و مونتاژ باقی مانده است.
مهندس یوسفپور با اشاره به فعالیت شرکت پارس لوجیک در زمینه صنایع ماشینسازی و ساخت تجهیزات مرتبط، گفت: تجهیزات تولیدی این شرکت ماشینآلات CNC و دستگاههای تراش بوده و هم اکنون با دریافت گواهیهای کیفی مختلف از مراجع داخلی و خارج از کشور، به انجام فعالیتهایی نظیر یونیتسازی، ساخت میز ایندکس، ساخت ماشینهای مخصوص و ماشینکاری قطعات فلزی مشغول است.
وی ادامه داد: شرکت پارس لوجیک تاکنون بیش از ۳۱۰ دستگاه ماشینآلات مخصوص و همچنین در حدود ۱۸۰ دستگاه یونیتهای مختلف سوراخکاری را طراحی، تولید و عرضه کرده است.
مهندس یوسفپور با پیشبینی فروش سالانه پنج دستگاه از ماشین سنتراکس با ۱۵ محور CNC در بازار ایران و با اشاره به این مطلب که شرکت پارس لوجیک ساخت دستگاه سنتراکس را طی قراردادی با شرکت تولید صنایع جوگی اجرا خواهد کرد، گفت: پارس لوجيك در حال مذاكره جهت فروش دو دستگاه از آن براي دیگر صنايع داخلي است.
مدیرعامل شرکت پارس لوجیک با اشاره به قیمت ۱۳۰ تا ۲۵۰ میلیون تومانی یک دستگاه CNC منفرد گفت: با تهیه یک دستگاه مجتمع با پنج ایستگاه کاری، صرفهجویی مناسبی در هزینههای تولید کارگاهها و کارخانجات انجام خواهد شد.
وی افزود: همچنین این نوع دستگاهها جهت انبوهسازی قطعات کاربرد دارد و در این راستا با برخی شرکتهای تولیدکننده داخلی جهت فروش دستگاه به آنها مذاکره شده است.
وی در خصوص تأثیر تسهیلات صحا در پیشرفت روند پروژه گفت: صحا کمک مؤثری میتواند نسبت به واحدهای صنعتی کوچک داشته باشد اما فقط حمایتها محدود به بخش الکترونیک پروژهها است. با این وجود نمیتوان گفت صندوق صحا قسمتی از هزینهها که مربوط به بخش الکترونیک را تأمین کرده است.
وی در پایان اظهارامیدواری کرد که صحا نسبت به واحدهای صنعتی که کار ارزشمندی انجام میدهند دید حمایتی بیشتری داشته باشد تا شاهد شکوفایی صنایع کوچک در کشور باشیم.