نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

برگزاری همایش نقشه برداری مغز با ارائه روش های نوین تشخیصی و درمانی

وی گفت: استفاده از این اطلاعات در راستای درمان سریع‌تر و موثرتر بیماری‌ها و نارسایی‌های مغز و اعصاب، علوم شناختی، توانبخشی، روانپزشکی و روانشناسی موثر است.
دکتر احسان کامرانی اظهار کرد: این همایش سالانه با هدف معرفی، توسعه و بکارگیری این رشته فوق تخصصی در کشور و معرفی تازه ترین یافته‌های این حوزه با حضور بنیانگذاران و بزرگترین دانشمندان بین المللی متخصص در این رشته برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال چهارمین دوره این همایش در روزهای سوم تا پنجم آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی تهران با حضور بیش از 300 متخصص و محقق و صاحب نظر در این حوزه برگزار می‌شود.
دبیر علمی چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران ادامه داد: این کنگره درصدد است با بهره گیری از دانش روز و دعوت از مبدعین و پیشگامان اصلی این رشته در سراسر دنیا با نگاهی کاملاً علمی و تخصصی و همچنین کاربردی، علم نقشه برداری مغز را در کشور نهادینه کند.
کامرانی با اشاره به اینکه این همایش با حمایت انجمن علوم و فناوری‌های شناختی کشور برگزار می شود، گفت: از دیگر اهداف برگزاری این همایش فراهم کردن زمینه برای تبادل اطلاعات علمی و عملی با حضور محققان و علاقمندان این رشته در ایران است.
وی بیان کرد: محورهای کنگره شامل بررسی روش‌های نوین استخراج اطلاعات دقیق و جامع از فعالیت های مغز انسان و کنترل مغز به‌ کمک ابزارهای مرسوم تصویربرداری و تعامل با مغز است.
دبیر علمی چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران یادآور شد: همچنین استفاده از این اطلاعات در راستای درمان سریع‌تر و موثرتر بیماری‌ها و نارسایی‌های علوم مغز و اعصاب، علوم شناختی، توانبخشی، روانپزشکی و روانشناسی را دربرمی‌گیرد.
کامرانی گفت: معرفی ابزارها و تکنولوژی های نوین در خدمت علم نقشه برداری مغز نظیر مهندسی پزشکی، مهندسی مغز و عصب، هوش مصنوعی و ارتباط مغز و ماشین نیز جزو محورهای علمی این همایش است.
وی افزود: بیش از 20 سخنران مدعو از اساتید برتر نقشه برداری مغز از سراسر دنیا شامل کشورهای ایران، آمریکا، انگلیس، آلمان، دانمارک و کانادا در این همایش سخنرانی می کنند.
دبیر علمی چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران گفت: علاوه بر این از بین بیش از 100 خلاصه مقاله دریافت شده توسط دبیرخانه همایش حدود 60 مقاله انتخاب شده که در قالب سخنرانی و پوستر در طول این همایش ارائه خواهد شد.
کامرانی خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری کنگره، کارگاه های آموزشی متعددی از جمله آموزش MRI EEG/MEG، Psychophysics برای آموزش و آشنایی عملی علاقمندان، توسط اساتید مجرب مدعو داخلی و خارجی برگزار می‌شود.
چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران در روزهای سوم تا پنجم آبان ماه در دانشگاه شهید بهشتی مرکز همایش های بین المللی ابوریحان برگزار می شود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل