هدست های واقعیت ترکیبی سامسونگ با ویندوز کار می‌کند!

به گزارش سیناپرس به نقل از کلیک،سامسونگ قصد دارد تا در آینده ای نزدیک هدست های واقعیت خود را با سیستم ردیابی آزاد ۶ درجه به بازار روانه کند که این سیستم، همانند سایر هدست های مایکروسافت است.

از جزئیات این هدست خبری در دست نیست اما به نظر می‌رسد سامسونگ در این هدست از هدفون‌های شرکت AKG استفاده کرده و محصولات خود را با کنترلر حرکتی مایکروسافت در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد. لازم به ذکر است، هدست های واقعیت ترکیبی مایکروسافت همزمان با رونمایی از جدیدترین نسخه ویندوز ۱۰ در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

مایکروسافت هفته آینده طی مراسمی از هدست های واقعیت ترکیبی خود رونمایی می‌کند که به احتمال زیاد، معرفی جدیدترین محصول سامسونگ نیز بخشی از این مراسم است. طی این مراسم، مایکروسافت هدست های واقعیت ترکیبی که با سیستم‌عامل این شرکت کار می‌کنند را معرفی می‌کند. گفته می‌شود قیمت هدست های واقعیت ترکیبی شرکت ایسر ۲۹۹ دلار، اچ پی ۴۵۰ دلار، دل و لنوو ۳۴۹ دلار است.

لازم به ذکر است؛ ایسوس که اخیراً از هدست های واقعیت ترکیبی خود با طراحی بسیار زیبای چندضلعی رونمایی کرده، تا بهار ۲۰۱۸  آن‌ها را به بازار عرضه نمی‌کند. البته زمان عرضه هدست های واقعیت ترکیبی سامسونگ به بازار نیز مشخص نشده است. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا