تعداد شرکتهای دانش بنیان در حوزه زیست فناوری 7 برابر شد

دکتر صالحی مدیر عامل صندوق زیست فناوری گفت: از سال 93 تا کنون تعداد شرکت های دانش بنیان در حوزه زیست فناوری بیش از 7 برابر شده و از 60 شرکت به 456 شرکت در سال 96 رسیده است. این موضوع روند رشد احراز صلاحیت دانش بنیان بودن این شرکتها و استقبال خوب شرکتها از این فرصت را نشان میدهد.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره زیست فناوری گفت: در سال 1393 تعداد 402 شرکت زیست فناوری در بانک اطلاعاتی ستاد ثبت شده بود که از این تعداد 60 شرکت دانش بنیان شده بودند.
وی افزود: در سال 1396 تعداد شرکت های ثبت شده به 760 شرکت رسیده که از این تعداد 456 دانش بنیان هستند و در زمینه تولید داروها، محصولات کشاورزی، محصولات تخمیری، تجهیزات مورد نیاز تحقیق و تولید زیست فناوری و سایر محصولات زیست فناوری فعالیت می کنند.
به گفته صالحی، در سال 95 شرکت های دانش بنیان ریست فناور، حدود 155 محصول را روانه بازار کرده اند و ارزش فروش این شرکتها 735میلیارد تومان بوده است.
گفتنی است چهارمین جشنواره زیست فناوری از 27 تا 29 شهریور ماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود.





