بهره‌گیری از "هوش و ثروت" برای کشف حیات بیگانه

به گزارش سیناپرس و به نقل از ایسنا، این پروژه کهBreakthrough Listen" " نام دارد، توسط "استیون هاوکینگ" یکی از بزرگترین و مشهورترین دانشمندان جهان و میلیاردر روسی "یوری میلنر" برای کشف حقیقت در مورد جهان، راه‌اندازی شده است.

آخرین انفجار سریع رادیویی (FRBs) نشان می‌دهد که تجهیزات آنها به خوبی کار کرده و آماده هستند تا اگر نشانه‌هایی از حیات بیگانه وجود داشته باشد، آن را ثبت کنند.

یکی از محققان این پژوهش از مرکز تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا برکلی در مصاحبه‌ای بیان کرد: ما هنوز نظر قطعی درباره منشا اصلی این سیگنال‌ها نداریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر حیات بیگانه سیگنالی را تولید کنند که برای تمدن دیگری قابل تشخیص باشد، می‌توان آن را ثبت کرد؛ اما ما بر این باور نیستیم که این سیگنال‌ها از یک تمدن پیشرفته فضایی می‌آید.

وی گفت: نظریه‌های زیادی نسبت به تعداد منابع وجود دارد. ما در حال انجام مطالعات بیشتری برای درک منشا آنها هستیم.

""Breakthrough Listen یک پروژه 100 میلیون پوندی جهانی است که در سال 2015 توسط "هاوکینگ" و "میلر" راه‌اندازی شده و از تلسکوپ‌هایی برای جمع ‌آوری شواهدی دال بر وجود حیات بیگانه استفاده شده است.

دانشمندان در این برنامه 10 ساله، یک میلیون ستاره نزدیک به زمین را بررسی کرده و تمام کهکشان راه شیری را اسکن می‌کنند. همچنین فراتر از کهکشان ما، به پیام‌هایی از 100 کهکشان نزدیک در 10 میلیارد فرکانس متفاوت، گوش می‌دهند.

"هاوکینگ" در یک کنفرانس مطبوعاتی که در لندن برگزار شد، اعلام کرد: زمان آن رسیده که پاسخی برای تمام سوالاتی که درباره حیات فرازمینی وجود دارد، پیدا کنیم.

در ابتدا دانشمندان بر این باور بودند که این سیگنال‌ها از یک رویداد فاجعه بار در فضا مانند یک ابرنواختر می‌آید، اما با تکرار آنها در سال 2015 و 2016 مشخص شد که عامل تولیدکننده آنها هنوز هم وجود دارد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا