سال 1395/ 2016 برای اولین بار و به صورت آزمایشی در کشور رواندا بستههای خون توسط این شرکت با سیستمهای پرواز رباتیک به مقاصد ارسال شد، ولی از سال 1397/ 2018 به بعد، بخش اصلی نیاز دارویی و بیمارستانی مانند داروهای اچآیوی، مالاریا و واکسنها با سرعت و دقت بالایی به بخشهای مختلف تانزانیا ارسال خواهد شد.
تحویل بسته با رباتهای پرنده چند سالی است به دغدغه اصلی کمپانیها تبدیل شده است؛ پرندههایی که مشکلاتی مانند ناهمواری جادهها و ترافیک شهرها برای آنها معنی ندارد. البته شرایط وزش باد و باران روی حرکت آنها اثر داشته و در ضمن، بسیاری از کشورها قوانین و ضوابط مشخصی برای صدور مجوز پروازهای تجاری این پرندهها بر فراز شهرها صادر نکردهاند. مشکلات مختلف امنیتی، تداخل امواج رادیویی، احتمال سقوط در سطح شهرها و مراکز پرجمعیت، از مشکلات پیش روی توسعه این پرندههاست، اما داستان کشورهای آفریقایی داستان متفاوتی است، تلاش بین مرگ و زندگی برای به دست آوردن دارو در زمان مناسب است و به نظر میآید بهترین گزینه فعلا پرندههای رباتیک بدون سرنشین هستند.
در ایران هم شرکتهای نوپا و دانشبنیان بسیاری در بخش ساخت و استفاده کاربردی از رباتهای پرنده فعالیت دارند که البته با قوانین سخت پروازی در شهرهای بزرگ مواجه هستند. این روزها لزوم فراهم آوردن امکانات، قوانین و زیرساختهای مناسب برای کمک به تسهیل فعالیتهای این شرکتها در ایران بشدت احساس میشود. رباتهای پرنده در سالهای آینده، مفاهیم بسیاری را به دنیای کارآفرینی و ایدههای نوین خواهند افزود و دنیای کسب و کار را دگرگون خواهند کرد.
No tags for this post.