دانشگاه‌ها به سمت تربیت دانشجوی کارآفرین حرکت کنند

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، علی درخشانی در جلسه هم‌اندیشی، هماهنگی و تعامل پژوهشی، اظهار کرد: یکی از فضاهای مثبتی که پس از تحریم در کشور ایجاد شد انجام کارهای پژوهشی است.

وی با اشاره به اینکه انتظار این است که دانشگاه‌ها از حالت کارمند پروری بیرون بیایند، افزود: دانشجو نیز بایستی کارآفرین باشد و نیازهای پژوهشی را شکار کند.

درخشانی با بیان اینکه دانشگاه بایستی از طریق پروژه‌های تحقیقاتی و صنعتی درآمدزایی کند و انجام پروژه‌هایی که نیاز کشور است به دانشجو محول شود، تصریح کرد: دانشگاه از رویکرد صادر کردن مدرک به سمت تبدیل دانش به کار علمی و عملی با تامین نیاز دانشجو پیش رود.

وی تاکید کرد: سه درصد از اعتبار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در کشور به انجام کارهای پژوهشی اختصاص یافته است.

رئیس پژوهش، توسعه و فناوری شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بیان کرد: چرخش مدیریتی دانشگاه باید به سمتی رود که پذیرش دانشجو در قبال پروژه‌ای که قرار است انجام دهد و سرمایه‌گذار آن و حقوق دانشجو در نظر گرفته شده است، صورت گیرد.

درخشانی گفت: این امر بایستی در سطح کلان شروع شود و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اکنون آمادگی را دارد که قراردادهای کلان در این زمینه با درنظر گرفتن موضوع تامین دانشجو ببندد.

وی خاطرنشان کرد: مدرک گرایی برای دانشگاه سودمند نخواهد بود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا