بومی‌سازی فرایند تولید "مینی‌بیل مکانیکی" در کشور

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، مهدی عسکری شاهی، رییس هئیت مدیره این شرکت، زمینه اصلی فعالیت شرکت را تولید بیل مکانیکی کوچک در محدوده وزن دو تن دانست و افزود: شرایط بازارهای بین المللی به ویژه آمریکا و اروپا بیانگر تمایل بازار به سمت محصولات راه‌سازی کوچک است.

وی با بیان این که این نوع محصول به دلیل عرض کم، برای کوچه‌های بافت‌های قدیمی مناسب است، تصریح کرد: این محصول به دلیل وزن کم، فشاری روی خاک منتقل نمی‌کند و برای لوله‌کشی گاز شهری و استفاده در کشاورزی و باغ‌داری نیز کاربرد بسیاری دارد.

عسکری شاهی از دیگر مزیت‌های این دستگاه، به تکنولوژی کاملاً به‌روز محصول و استاندارد یورو سه اشاره کرد و گفت: این ماشین با قابلیت نصب سایر ابزار و تجهیزات راه‌سازی تا چند سال آینده تحول عظیمی در خدمات شهری ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به این نکته که نمونه مشابه این مینی بیل مکانیکی در ایران وجود ندارد، از عقد قرارداد انتقال تکنولوژی پنج ساله با شرکت چینی "شوگنگ ماشین" خبر داد و گفت: تا پنج سال آینده فرآیند تولید این محصول کاملاً بومی‌سازی و از سال دوم این قرارداد نیز خط تولید مونتاژ این محصول راه‌اندازی خواهد شد.

عسکری شاهی به جلسه اخیر خود با مسؤولان این شرکت چینی اشاره و عنوان کرد: تمام فرآیند مربوط به انتقال تکنولوژی، کلاس‌های آموزشی، کارگاه‌های نصب و موارد دیگر برنامه‌ریزی شده و نمایندگی این برند به تایید سفارت ایران در چین رسیده است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با راه‌اندازی خط تولید مینی بیل مکانیکی بتوان برای حدود 100 نفر اشتغال‌زایی کرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا