به گزارش سیناپرس، شهربانو عریان روز چهارشنبه در حاشیه سومین کنفرانس ملی علوم جانوری دانشگاه شهرکرد در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این مرکز به قطب ذخایر سلولی (سلولهای بنیادی) خاورمیانه برای درمان انواع بیماریها تبدیل می شود.
چهره ماندگار و پژوهشگر نمونه زن کشور در سال 84 افزود: در مرحله نخست، سلولهای بنیادی انسانی استخراج و در مراحل بعد سلولهای دیگر گونه های جانوری و گیاهی ذخیره سازی می شود.
عریان بیان کرد: حدود 80 شرکت دانش بنیان در سرمایه گذاری این طرح مشارکت دارند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر وضعیت گونه های منقرض و نقش محیط زیست در این زمینه اظهار کرد: در برهه ای از زمان برخی گونه های ارزشمند جانوری و گیاهی در کشور از بین رفت و محیط زیست به وضعیت نامطلوبی رسید، اما اکنون با همت زیست شناسان این شرایط در حال احیاست.
عریان اظهار امیدواری کرد: امکان بازسازی برخی گونه های منقرض شده در دنیا توسط پژوهشگران بین المللی فراهم است.
وی تصریح کرد: با وجود برخی کاستی ها، شرایط کنونی علوم زیست شناسی و رشته های مرتبط با آن در کشور وضعیت مطلوب و در حال پیشرفتی دارد.
تفاهمنامه همکاری بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای راهاندازی شهر سلول در دانشگاه خوارمی به امضا رسید.
شهر سلول شامل پارک علم و فناوری تخصصی در حوزه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، مرکز خدمات بالینی و تخصصی سلول درمانی، موزه سلولی جهت ارائه خدمات علمی و ترویجی عمومی، مزرعه حیوانات آزمایشگاهی، بخش مدیریت شهر سلول و مراکز حمایت مالی و حقوقی از شرکتهای دانشبنیان و خدمات حمایتی آموزشی و توانمندسازی است.
به گزارش ایرنا، سومین کنفرانس ملی علوم جانوری به مدت 2 روز در دانشکده کشاورزی شهرکرد برگزار می شود.
براساس این گزارش، 135مقاله به صورت پوستر و سخنرانی از سوی محققانی از استانهای تهران، اصفهان، مشهد، شیراز و چهارمحال و بختیاری در این کنفرانس علمی ارائه می شود.