اینترنت اشیا و هوشمندسازی خانه چیز چندان سختی هم نیست!
به گزارش سیناپرس به نقل از یک پزشک، در آن زمان دانشآموزان برای افزایش خلاقیت و نیز یک سرگرمی سالم، جزوات آموزشی را مطالعه میکردند و از این کیتها استفاده میکردند.
اما بعد از مدتی یک وقفه قابل توجه در این مسیر رخ داد و کمتر در پیرامون خود نشانههایی از آن محبوبیت قدیمی را پیدا کردیم.
عصر اینترنت آغاز شده بود. با ادامه این مسیر کمتر متوجه شدیم که اینترنت دیگر علاوه بر اینکه پیسیها و گوشیها و تبلتهای ما را میخواهد به هم متصل و آنلاین کند، این توانایی بالقوه را هم دارد که همه اشیای پیرامون و وسایل منزلمان را به هم شبکه کند و یا وارد شبکه جهانی اینترنت کند یعنی همان چیزی که از آن به عنوان اینترنت اشیا یا به اختصار IoT یاد میشود.
اینجا بود که کم کم اصطلاحات اینترنت اشیا و خانه هوشمند باب شد. ما مدام تکرار این اصطلاحات و توضیح آنها را در سایتهای اینترنتی میخواندیم و با شرکتهایی که در این زمینه فعالیتهای جالب میکنند، آشنا میشدیم. ویدئوهایی که در این زمینه در اینترنت میبینیم، بسیار ترغیبکننده هستند و ما را متمایل میکنند که کارهای مشابهی را در خانههای خود انجام بدهیم. اما بدون سختافزار مناسب و آموزشهای خوب، چه از دست ما برمیآمد.
خوشبختانه مدتی است که به یاری پردازنده کوچ دوستداشتنی رزبری و نیز میکروکنترلر آردوینو، کارها خیلی سادهتر شدهاند.
علاقهمندان زیادی با مطالعه مقالات زبان اصلی در وب دست به تلاشهایی در زمینه اینترنت اشیا، خانه هوشمند، روباتیک میزنند. با این حال آنها همیشه محتاج همفکری، راهنمایی و عیبیابی هستند.
متأسفانه در وب فارسی تا مدتها، مرجعی خوب برای این امر وجود نداشت. سایتی که حاوی مقالات و ویدئوهای آموزشی دقیق و در عین حال عامهفهم باشد و بتواند به سؤالات علاقهمندان پاسخ بدهد و مشکلات آنها را برطرف کند.
این کمبود، مدتی است که به یاری سایت دیجی اسپارک برطرف شده است. کافی است که به این سایت تشریف ببرید و نخست به صورت سریع، عناوین مقالات را مرور کنید. عناوین این آموزشها، به خودی خود، کنجکاوی آدم را برمیانگیزند.
آدم با خودش میگوید که چرا با وجود این آموزش ها، خودش نتواند با روباتهای تلگرامی، از راه در کنترل وسایل الکترونیک خانه را در دست بگیرد، برای خودش یک پاور بانک متصل به سلول خورشیدی بسازد، رزپری را متصل به تلگرام کند، LED هوشمند در منزل داشته باشد و …
اگر شما هم از علاقهمندان چنین کارهای گیکی هستید، توصیه میکنم از سایت دیجی اسپارک استفاده کنید. این سایت را در مرورگر خود بوکمارک کنید و رفته رفته با آموزشهای فراگرفته از این سایت، دوستان و افرادخانواده را هنگام بازدید از خانهتان شگفتزده کنید
No tags for this post.