به گزارش سیناپرس و به نقل از روابط عمومی سازمان انتقال خون، علی اکبر پورفتح الله باتبریک روز خبرنگار و با تقدیر از تلاش بی وفقه خبرنگاران عرصه سلامت افزود: اگر فرهنگ در بستری روشنگری و شفافیت از رسانه رشد و توسعه نیابد، یک کشور هیچ وقت به بالندگی نمی رسد.
وی با اشاره به این موضوع که امروزه دنیا را می توان در یک گوشی موبایل خلاصه کرد و از این قاب کوچک به کلیه اطلاعات دسترسی پیدا کرد، گفت: گرچه ارتباطات، گسترده و تعاملی شده است اما مباحث مهمی چون اخلاق رسانه ای، مسئولیت ملی و دروازه بانی خبر هنوز چیزی است که در تخصص خبرنگاران کار آزموده است و تارسیدن به مسئولیت همگانی برای انتشار اخبار در یک جامعه تعاملی هنوز گام های بلندی باید برداریم که مهمترین آنها گسترش سواد رسانه ای است.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ضمن با اهمیت خواندن شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی افزود: در شفافیت و صحت اخبار منتشر شده در شبکه های اجتماعی نیز امروزه خبرنگاران رسانه های رسمی نقش مهمی ایفا می کنند.
وی اضافه کرد:با انتشار به موقع اخبار صحیح در شبکه های مربوط به رسانه خود، اصالت منبع را در فضای رسانه های جدید نیز تثبیت می کنند.
در حال حاضر سالانه در کشور بیش از ۲میلیون و یکصد هزار نفر خون اهدای می کنند و شاخص اهدای خون در ایران ۲۷ نفربه ازای یکهزار نفر است که شاخص خوبی است و در ایران به صورت کاملا داوطلبانه خون اهدا می شود .
محمود صارمی، مسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در افغانستان در ۱۷ مرداد سال ۱۳۷۷ در جریان کشتار دیپلمات های ایرانی در مزار شریف به دست طالبان به شهادت رسید. این تاریخ در تقویم رسمی کشور به عنوان روز خبرنگار نام گرفت.