پاها بیشتر از اندام دیگر، دچار «آمبولی شریانی» می‌شوند

به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی انجمن آترواسکلروز ایران، دکتر بابک شریف کاشانی اظهار داشت: ترومبوز آمبولی یکی از علل قابل پیشگیری مرگ است. ترومبوز به معنای تشکیل لخته خون در دیواره داخلی سیاهرگ است که این مساله بیشتر سیاهرگهای اندام های تحتانی را درگیر می‌کند.

شریف کاشانی افزود: لخته ایجاد شده باعث اختلال جریان خون و در نتیجه منجر به انسداد عروق خون می‌شود. یکی از مهمترین عوارض احتمالی ترومبوز ، آمبولی ریه است.
وی تصریح کرد : پا قسمتی از بدن است که بیشتر دچار ترومبوز و بروز آمبولی ریه می‌شود.بی تحرکی، بیماری‌های داخلی پیشرفته، سرطان‌ها، انجام برخی اعمال جراحی، ضربه به پا و شکستگی ها از جمله مهمترین علل بروز ترومبوز است. برخی افراد نیز به صورت خود به خودی دچار ترومبوز می‌شوند که این مساله در خانمها شایع تر از آقایان است.
این متخصص قلب و عروق یادآور شد: افراد مستعد می توانند با انجام ورزش، داشتن تحرک، دریافت داروی مناسب، انجام درمان های مکانیکی و … از بروز ترومبوز پیشگیری کنند.
رییس بخش قلب بیمارستان مسیح دانشوری اظهار کرد: آمبولی ریه خطر مرگ را به همراه دارد به همین دلیل توجه به پیشگیری از ترومبوز. بسیار مهم است.
نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق با حضور  متخصصان ایرانی و خارجی از ۲۱ تا ۲۴ شهریور در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا