بسیاری از نهادهای غیرمرتبط در «تولیت نظام سلامت» دخالت می‌کنند

به گزارش سیناپرس به نقل از سلامت آنلاین، محمد فیضی زنگیر افزود: در همه جای دنیا انجام تمام اقدامات بهداشتی و درمانی را با تامین اعتبارات لازم به وزارت بهداشت آن کشور واگذار کرده اند، اما متاسفانه در ایران برخی دستگاه ها به بحث درمان ورود و ایجاد تداخل کرده اند. همین تداخل موجب شده تا تمام مردم به طور یکسان به پوشش بیمه ای خدمات درمانی دسترسی نداشته باشند. از این رو، تمام اختیارات، تصمیم گیری ها و همچنین منابع مالی باید در یک دستگاه یعنی وزارت بهداشت متمرکز شود تا متولی بر اساس آن ها سیاست گذاری کند.

وی با تاکید بر این که تداوم طرح تحول سلامت منوط به تامین منابع پایدار است، ادامه داد: در همین راستا باید از طرح انتقادات بیجا خودداری کرده، ضرورت قضیه را درک کردیم و به دنبال روش های ترمیم مشکلات باشیم. بر همین مبنا دولت و مجلس باید دست در دست یکدیگر دهند تا شاهد شکست طرح تحول سلامت که بحق حوزه بهداشت و درمان را دگرگون کرده، نباشیم.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس با بیان این که اجرای طرح تحول سلامت امید را به مناطق محروم برگرداند، اظهار داشت: سابق بر این روستائیان از کمترین امکانات برخوردار بودند و مردم ناگزیر برای درمان به مرکز شهر یا شهرهای مجاور می کردند، اما هم اکنون روستائیان از خدمات ماما، آزمایشگاه، درمانگاه و سایر امکانات بهداشتی و درمانی بهره می برند و از مراجعه به شهرهای دیگر بی نیاز شده اند.

عضو  کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به ارتقای خدمات بهداشت و درمان کشور، در صورتی که دکتر هاشمی به عنوان کاندید وزارت بهداشت در کابینه دوازدهم مطرح شود، برای گرفتن رای اعتماد ایشان از مجلس تلاش خواهیم کرد. 

فیضی زنگیر همچنین بیان کرد: هر چند سال گذشته بنا به دلایلی انتقال شورای عالی بیمه محقق نشد، اما اگر لایحه یا طرح عملیاتی از سوی دولت در مجلس مطرح شود، به طور قطع از آن دفاع خواهیم کرد تا طرح تحول سلامت با پشتوانه قوی تری به رسالت خود ادامه دهد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا