به گزارش سیناپرس به نقل از کلیک،در آینده ای نه چندان دور شاید برای شوخی گوشی های خود را به این طرف و آن طرف پرت کنید و هیچ ترسی از شکسته شدن یا خراش خوردن گوشی به شما داده نشود. البته چندسالی وقت لازم است اگر بخواهید این بازی جدید را امتحان کنید چون بنا به گفته محققان این پژوهش، این صفحه نمایشهای جدید تا سال ۲۰۱۸ به بازار خواهد آمد.
این اختراع که توسط دانشمندان انگلیسی کشف شده است و در این پروژه آنها با موفقیت توانستند صفحه نمایشهایی از جنس نانوسیم نقره را جایگزین صفحه نمایشهای شیشهای گوشیهای هوشمند کنند.
لازم است که بدانید صفحه نمایشهای لمسی معمولی از شیشه ساخته شدهاند و الکترودهایی در زیر آنها قرار داده شده که فشار وارد شده توسط انگشتان را میگیرد. این الکترودها از اکسید قلع ایندیوم ساخته شده، که یک فلز کمیاب و گران قیمت است.
دانشمندان دانشگاه ساسکس انگلیس میگویند که آنها با جایگزین کردن یک ماده که از نانو سیم نقره ساخته شده در آستانه اختراع یک صفحه نمایش برای گوشیهای هوشمند هستند که هرگز نمیشکند.
علت این امر آن بود که در حال حاضر منابع ایندیوم رو به اتمام بوده و همین امر دانشمندان را بر آن داشته تا جایگزینی برای این ماده بیابند.این امر امیدواری های بزرگی را در پی داشته است، چون با تعبیه این ماده جدید که از نانوسیم نقره ساخته شده قیمت صفحه نمایشهای جدید به یک پنجم صفحه نمایشهای فعلی خواهد رسید. ضمنا با قرار دادن این صفحه نمایش بر روی گوشیها و تبلتها همچنین میتوان از قیمت آنها کاست.
در مورد کیفیت این نانوسیمهای نقره باید گفت که ضخامت آنها به اندازه یک ده هزارم تار موی انسان هستند و این ماده همچنین نسبت به اکسید قلع ایندیوم رسانای بسیار بهتری است.این دانشمندان هدف خود را از انجام این پژوهش، کاهش هزینههای افرادی اعلام کردند که سالانه هزینههای هنگفتی را صرف تعمیر گوشیهای آسیب دیده خود میکنند.
No tags for this post.