نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

جهاددانشگاهی برندی در حوزه‌های علم و فناوری است

به گزارش سیناپرس به نقل از  روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر حمزه امیری با بیان اینکه جهاددانشگاهی با توجه به رسالتی که برایش تعریف شده یکی از شاخص‌هایش این است که به حوزه اقتصاد دانش‌بنیان ورود پیدا کرده است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی باید پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه باشد که البته این کار را انجام داده و حتی کارهای ارزشمندی که در استان انجام شده ملموس است.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان کارهای ارزنده‌ای انجام داده و البته جای کار بیشتری دارد.
رییس بنیاد نخبگان استان لرستان اضافه کرد: در صنایع دفاعی کشور، جهاد دانشگاهی نقش کلیدی داشته و کمک‌های زیادی کرده است.
امیری راز بالندگی جهاددانشگاهی را تعاملش با دستگاه‌های مرتبط با حوزه علم و فناوری و دستگاه‌هایی که می‌خواهند از این علم استفاده کنند دانست و افزود: جهاددانشگاهی باید رابط بین این مجموعه‌ها باشد و نقش خود را در این حوزه ایفا کند.
وی گفت: در راستای انجام مطلوب رسالت‌ها در جهاد دانشگاهی نیروهای توانمندی جذب شدند که عمدتاً نفرات برگزیده دانشگاه‌ها هستند و در حوزه علم و فناوری اثرگذارند.
رییس بنیاد نخبگان لرستان با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی کشور اقتصاد است و مبنا و راه نجات و توسعه کشور به طور عام اقتصاد دانش‌بنیان است، افزود: جهاد دانشگاهی از جمله مجموعه‌هایی است که در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان در کشور ایفای نقش خواهد کرد.
امیری تصریح کرد: جهاددانشگاهی بعد از انقلاب تأسیس شده و خدمات شایسته‌ای در حوزه علم و فناوری برای کشور انجام داده و باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که در جهاد وجود دارد در بحث‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و پژوهشی بهره برد.
وی از جهاددانشگاهی به عنوان برندی در حوزه‌های علم و فناوری، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی یاد کرد و گفت: در حوزه فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و خبرنگاران در حوزه علم و فناوری می‌توانند اثرگذار باشند.
امیری تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی باید از این قابلیت‌های جهاددانشگاهی بهره ببرند، هم اکنون بنیاد نخبگان طی تفاهم‌نامه‌های تعاملاتی با جهاد دانشگاهی کشور دارد تا نخبگان از ظرفیت این نهاد استفاده کند و نیاز است این تعاملات در بین سایر دستگاه‌ها نیز ایجاد شود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل