به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین با اشاره به نقش جهاددانشگاهی در مسیر توسعه علم و فناوری در کشور گفت: این نهاد در مسیر توسعه علم و فناوری کشور تاکنون بسیار تاثیرگذاره بوده و هست. در واقع جهاددانشگاهی باتوجه به اینکه دارای مراکز پژوهشی و پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، پژوهشگاهها، پژوهشکدهها، سازمانها، دو خبرگزاری، شرکتها و سازمانهای زیر مجموعه و حتی مرکز افکارسنجی است، باعث میشود تا این نهاد به مسایل و مشکلات جامعه آگاه و اشراف کامل داشته باشد.
وی افزود: از آنجا که این نهاد دانشگاهی دارای شخصیت مستقل است و با توجه به تعاریف وظایفش در کنار کار علمی و فناوری میتواند از توانش در تبلیغ و ترویج فرهنگسازی زیست بوم فناوری وکارآفرینی بهره ببرد و در برنامهریزی فرهنگی تربیتی گرفته تا ارایه خدمات علمی – فنی در زمینههای مختلف مورد نیاز جامعه، میتوان از آن به عنوان اهرم پژوهش و ایجاد کننده زمینههای اشتغال بیشتر فارغ التحصیلان از تواناییها و پتانسیل این نهاد ارزشمند استفاده کرد.
دکتر ستاری افزود: در حال حاضر جهاددانشگاهی در حوزههای پژوهش، آموزش، فرهنگ و اشتغال فعالیت میکند و در حوزههای مختلف با معاونت علمی نیز همکاریهای خوبی داشته است.
وی مبنای کار جهاددانشگاهی را تامین نیازهای فناورانه جامعه و بخش صنعت کشور دانست و گفت: با توجه به تغییرات و پیشرفتهای فراوان در علوم، رویکرد جهاددانشگاهی بر برنامههای کاربردی است. از این رو و با توجه به اینکه نگاه جهاددانشگاهی، رویکردی فرهنگی و در ادامه آن اقتصاددانش بنیان در بخش های مختلف علوم است، شاهد تحرک علمی این نهاد در سراسر کشور بودهایم و امیدوارم در آینده نیز شاهد پیشرفت در این زمینه باشیم.
معاون رییس جمهور در پایان اظهار کرد: همکاریهای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جهاددانشگاهی تاکنون توانسته است مسیر رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی را هر چه بیشتر هموار کند.
تأثیرگذاری این نهاد در مسیر توسعه علم و فناوری کشور
![](https://sinapress.ir/wp-content/uploads/2022/09/1501399006471141446.jpg)