بجای وزارت بهداشت، بیمهها تولیت نظام سلامت را در اختیار گرفتهاند
![](https://sinapress.ir/wp-content/uploads/2022/09/15013504861599439584.jpg)
به گزارش سیناپرس به نقل از سلامت آنلاین، دکتر اکبر ترکی افزود: به هر حال بعضی از بیمه ها بعضی خدمات درمانی را پوشش می دهند، اما بعضی دیگر همان خدمات را از شمول بیمه ای خود خارج کرده اند. ضمن این که بسیاری از خانواده های ایرانی، چند دفترچه بیمه دارند که باعث شده مراجعه های بیش از حدی به بیمارستان ها و مراکز درمانی داشته باشند و بخش بهداشت و درمان با مشکل مواجه شود. از این رو، یک کاسه شدن بیمه ها و در کنار آن اعمال یک نظارت قوی، منفعت مردم و نظام سلامت را تامین می کند.
وی با بیان این که پیش از اجرای طرح تحول سلامت، دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه سلامت این بود که مردم به جز رنج بیماری رنج دیگری نداشته باشند، اظهار داشت: مردم واقعا شرایط بسیار سختی داشتند و گاهی اوقات در خصوص تامین هزینه های درمانی دچار فقر می شدند. طرح تحول سلامت به این علت به وجود آمد که به این نابسامانی در بخش بهداشت و درمان پایان دهد و خدا را شکر این اتفاق افتاد و هزینه های درمانی در بخش بیمارستان های دولتی کاهش پیدا کرد و بخشی از اقشار محروم جامعه نیز که هیچ بیمه ای نداشتند، صاحب دفترچه بیمه شدند.
نماینده مردم فریدن، چادگان، فریدونشهر، بویین و میان دشت در مجلس با تاکید بر این که طرح تحول سلامت برای تداوم به منابع پایداری نیاز دارد، خاطر نشان کرد: هر چند بخشی از منابع مالی مثل ۱۰ درصد از هدفمندی یارانه ها، یک درصد ارزش افزوده و مالیات بر دخانیات از گذشته به طرح تحول اختصاص پیدا کرده است، اما باید این منابع در مقام عمل هم تخصیص پیدا کند و البته می توان آن ها را با تخصیص های بیشتری تقویت کرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان کرد: طرح تحول سلامت مثل سایر طرح های بزرگ خالی از اشکال نیست، اما به جای ایراد گیری یا حتی حکم دادن به توقف آن، می توانیم کمک کنیم، نقاط ضعفش را مرتفع کند. مجلس نیز همراهی و همدلی لازم را با دولت و وزیر بهداشت خواهد داشت تا نظام سلامت در انجام رسالت خود با مشکل مواجه نشود.