به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، شرکت دسکتاپ متال در ماساچوست آمریکا امیدوار است با ابداع این فناوری چاپ سه بعدی تازه، راحت تر بتوان محصولات فلزی را به تولید انبوه رساند.
پیش از این از فناوری ذوب فلزات با لیزر برای چاپ سه بعدی انواع فلزات استفاده می شود، اما این فناوری بسیار کند و گران قیمت است و لذا تنها شرکت های ثروتمند مانند بوئینگ و سازمان فضایی ناسا از آن استفاده می کردند.
شرکت دسکتاپ متال که توسط چند استاد دانشگاه ام آی تی تاسیس شده است، با جلب سرمایه ۲۱۰ میلیون دلاری شرکت هایی مانند گوگل یک سیستم چاپ سه بعدی سریع و ارزان قیمت فلزات و یک سیستم تولید سریع انواع محصول با استفاده از فلزات چاپ شده را برای استفاده در کارخانه های مختلف ابداع کرده است.
این سیستم حتی در ادارات و محیط های دربسته هم قابل نصب است و به علت عدم تولید ضایعات از کمترین میزان خطر هم برای استفاده عمومی برخوردار است. چاپگر سه بعدی یاد شده با فلزاتی همچون فولاد، آلومینیوم، مس، روی، برنز، فولاد ضد زنگ، تیتانیوم و بیش از ۲۰۰ آلیاژ دیگر سازگاری دارد.
هزینه خریداری و نصب این چاپگر همراه با نرم افزار جانبی آن ۱۲۰ هزار دلار است. این در حالی است که چاپگرهای لیزری فلزات سه بعدی بیش از یک میلیون دلار قیمت دارند. تولید انبوه چاپگرهای یاد شده از سال ۲۰۱۸ آغاز می شود.
No tags for this post.