کاهش واردات روغن پالم در سال ۹۶

به گزارش سیناپرس و به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، سمیره صباح با اشاره به مدیریت کلان مقتدر، منسجم و تخصصی در سازمان غذا و دارو، افزود: طی چهار سال اخیر در شاخص های مرتبط با فرآورده های غذایی مانند کاهش واردات پالم و تشخیص سموم محصولات سلامت‌ محور شاهد اقدامات قابل توجهی بوده ایم.

وی ادامه داد: نگرانی هایی در گذشته نه چندان دور درباره سموم محصولات کشاورزی وجود داشت اما اکنون سازمان غذا و دارو توان مطلوبی در پایش سموم محصولات دارد به گونه ای که اکنون شاهد افزایش دو برابری دقت و سرعت در تشخیص سموم محصولات سلامت‌ محور کشور هستیم.

صباح یادآور شد: همچنین کاهش مصرف روغن پالم در کشور با نظارت و پیگیری های سازمان غذا و دارو و برخورد با تولیدکننده های لبنیات متخلف و معرفی آنها به دستگاه قضایی از مهم ترین اقدامات سازمان غذا و دارو در راستای حفظ ایمنی و سلامت مصرف کنند گان بوده است

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا