به گزارش باشگاه خبرنگاران، یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه MIT سنسوری را ساخته است؛ که کاربران با استفاده از آن میتوانند تشخیص دهند که آیا گوشت موجود در یخچال قابل استفاده است یا نیست.
محققان بر این باورند که این سنسور ارزان، با استفاده از نانوتیوبهای کربنیک ساخته شده است؛ و میتواند خراب شدن مواد غذایی را به حداقل ممکن برساند.
به گفته این محققان غذاهایی که در حال خراب شدن هستند از خود گازی را منتشر میکنند که جریان الکتریسیته این سنسور با تشخیص آن افزایش پیدا میکند و به این طریق به کاربران هشدار میدهد که گوشت موجود در یخچال در حال خراب شدن است.
بنابراین گزارش، آزمایشهای این سنسور روی گوشت خوک، گوشت گاو، مرغ، ماهی مثبت شده است و استفاده کنندهگان مواد غذایی با استفاده از آن میتوانند از فاسدشدگی مواد غذایی جلوگیری کنند.