جهاد دانشگاهی نهادی خودکفاست

به گزارش ایسنا، احمد شریفی زاده، امروز سه شنبه (۲۰ تیر) در مراسم تودیع و معارفه رئیس جهاد دانشگاهی کردستان که در مجتمع ایثار سنندج برگزار شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۵۹ به فرمان امام خمینی(ره) شکل گرفت و در طول این سال‌ها در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و…  فعالیت کرده است.

وی افزود: آنچه در این مجموعه به خوبی به چشم می‌خورد، حضور نیروهای جوان و افراد مومنی است که با علوم و فناوری روز آشنا هستند و مهمترین سرمایه این نهاد محسوب می‌شوند.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: فعالیت جهاد دانشگاهی در برخی استان ها با تاخیر آغاز شده است اما علیرغم این مسئله، با دارا بودن ظرفیت های بالا و سرمایه انسانی جوان و با انگیزه، شاهد خدمات ارزشمندی در این مجموعه هستیم که در استان کردستان هم مشهود است. 

وی تصریح کرد: در این مجموعه در حوزه‌های علم و فناوری اقدامات ارزشمندی صورت گرفته که معطوف به برطرف کردن نیازهای کشور بوده است.

شریفی زاده ذکر کرد: استفاده سلول‌های بنیادی برای اولین بار در مجموعه ارزشمند رویان جهاددانشگاهی شکل گرفت که الگوی دیگر سازمان های مرتبط قرار گرفت. 

وی با اشاره به اینکه اقدامات فناورانه جهاد دانشگاهی در راستای رفع نیازهای کشور بوده است، بیان کرد: اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی از دیگر حوزه‌های فعالیت جهاددانشگاهی است که اولین سازمانی است که در این حوزه هم ورود پیدا کرد و از سال 77 به این منظور واحد اشتغال را راه اندازی کرد. 

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی ادامه داد: 22 مرکز رشد، سه پارک علم و فناوری، دهها موسسه آموزش عالی و دانشگاهی و 120 گروه پژوهشی جهاددانشگاهی که در راستای نیازهای کشور فعالیت می کنند نشان دهنده موفقیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزشی و علمی است. 

وی افزود: در طول این سال‌ها همواره تلاش کردیم همه ابعاد فعالیتی و ظرفیت های جهاد دانشگاهی بروز پیدا کند. 

شریفی زاده با اشاره به اینکه در جهاد دانشگاهی کردستان توجه زیادی به نیازهای استان شده است، گفت: مسئولان استان باید جهاددانشگاهی را مورد حمایت قرار دهند و فرصت هایی ایجاد کنند که امکان رفع محرومیت استان با استفاده از فعالیت های علمی جهاددانشگاهی فراهم شود.

وی در ادامه به فعالیت های حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی هم اشاره و خاطرنشان کرد: اولین خبرگزاری غیردولتی در جهاددانشگاهی به نام "ایسنا" شکل گرفت که تا امروز همچنان از خبرگزاری های موثق کشور بوده است و در استان کردستان هم فعالیت کرده و نیازهای استان و نظرات مسئولین را منعکس می کند. 

وی فعالیت خبرگزاری قرآنی ایکنا و مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) را از دیگر بخش‌های فعالیت فرهنگی جهاددانشگاهی دانست و گفت: مجموعه افکارسنجی ایسپا از موثق‌ترین مراکز افکارسنجی کشور است که آنچه در دوره‌های مختلف ریاست جمهوری توسط این مرکز انجام شده است، با اندکی اختلاف از آنچه در واقع روی داده، رصد و پیش بینی شده است.

وی در پایان جهاددانشگاهی را نهادی خودکفا دانست و یادآور شد: تنها 20 درصد کل بودجه جهاددانشگاهی از محل منابع نفتی تامین می‌شود اما با این وجود همچنان شاهد موفقیت‌های روزافزون این نهاد هستیم.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا