نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

میکروالکترونیک، زیربنای تحول دیجیتال/ ایران در جمع سه کشور برتر جهان اسلام

رئیس مؤسسه ISC گفت: بر اساس داده‌های Web of Science، ایران در کنار عربستان و مالزی در حوزه مدارهای مجتمع جزو سه کشور برتر جهان اسلام است و در فناوری‌های نیمه‌هادی، ابررسانا و MEMS نیز عملکرد قابل توجهی دارد.

به گزارش سینا پرس، محمدمهدی علویان مهر امروز، بیستم خرداد ماه با اشاره به اهمیت میکروالکترونیک در تحول دیجیتال، اظهار کرد: امروزه، میکروالکترونیک به‌عنوان زیرساختی کلیدی در توسعه فناوری‌های نوینی چون هوش مصنوعی، اینترنت اشیا (IoT)، سامانه‌های خودران و تجهیزات پزشکی هوشمند عمل می‌کند و یکی از اساسی‌ترین پایه‌های تحول دیجیتال و فناورانه جهان به شمار می‌آید.

وی افزود: این حوزه با ترکیب علم، خلاقیت و نوآوری، نقشی حیاتی در شکل‌دهی آینده‌ای هوشمند، ارتباطی و پایدار دارد.

علویان مهر خاطرنشان کرد: دستیابی به علوم و فناوری‌های نوین، از جمله فناوری‌های میکروالکترونیک از جمله حوزه های دارای اولویت در برنامه هفتم پیشرفت محسوب می شود. لذا انتظار می‌رود که رتبه‌ی ایران از نظر تولید دانش و توسعه ظرفیت استفاده از این فناوری‌ها در زندگی روزمره و صنعت کشور بهتر شود.

رئیس مؤسسه ISC گفت: از این رو، بررسی و تحلیل جایگاه علمی در فناوری‌های میکروالکترونیک در رتبه‌بندی های معتبر جهانی اهمیت زیادی دارد.

به نقل از روابط عمومی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، وی خاطر نشان کرد: براساس داده های پایگاه وب آو ساینس (Web of Science)، در مدارهای مجتمع، ایران، عربستان سعودی و مالزی در جایگاه‌های برتر قرار دارند. این کشورها در حوزه‌های تخصصی متنوعی از جمله قطعات نیمه‌هادی، ابررسانا، پلیمری و آلی، قطعات نوظهور و MEMS نیز عملکرد قابل توجهی از خود نشان داده‌اند که بیانگر جایگاه مهم آن‌ها در این صنعت است.

خروج از نسخه موبایل