نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تحلیل اثرات جنگ بر صنعت بازی

سمینار یک روزه بازی‌های ویدیویی و دیپلماسی عمومی وضعیت صنعت بازی ایران در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان با حضور پژوهشگران حوزه بازی‌های دیجیتال و اساتید دانشگاه و بازی‌سازان بررسی و تحلیل می‌شود.

به گزارش سیناپرس، سمینار یک روزه بازی‌های ویدئویی و دیپلماسی عمومی وضعیت صنعت بازی ایران در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان در روز ۲۷ اردیبهشت و همزمان با روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی از ساعت ۹ صبح و با سخنرانی‌های حسین میرزایی، رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و محمد حاجی میرزایی، مدیرعامل بنیاد آغاز می‌شود و در ادامه با برگزاری سه پنل تخصصی تا ساعت ۱۵ ادامه خواهد داشت.

بنیاد ملی بازی های رایانه ای اعلام کرد پنل نخست با موضوع جنگ و بازی: روایت، تجربه و بازنمایی در دنیای دیجیتال برگزار می‌شود و محمدحسن یادگاری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی درباره بازی و تلطیف جنایت جنگی، ریحانه رفیع زاده، پژوهشگر حوزه بازی‌های دیجیتال و مدرس دانشگاه درباره نمود جنگ در بازی‌های ویدئویی به مثابه رسانه هنری، محیا برکت، دبیر کارگروه مطالعات بازی و سرگرمی انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات درباره تجربه زیسته گیمر‌ها در جنگ و توحید محرمی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات درباره امنیت فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و بازی‌های رایانه‌ای صحبت می‌کنند. این پنل از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰:۴۵ برگزار می‌شود.

پنل دوم این سمینار که از ساعت ۱۱ تا ۱۲ برگزار می‌شود به تجربه‌خوانی صنعت بازی در تولید و نشر بازی‌های مقاومت اختصاص دارد. مهدی سادات حیاتشاهی، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق، صادق جبلی، مدیر عامل استودیو بازی‌سازی طراحان سپید و مهدی جعفری جوزانی، مدیرعامل کارخانه صنایع سرگرمی مهوا سخنرانان این پنل هستند.

 پنل سوم، با موضوع بازی‌های ویدئویی بین سیاست و هویت: اثرگذاری، تجربه و ابزارسازی از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵ برگزار می‌شود. در این پنل، مجتبی صمدی، پژوهشگر فرهنگ و رسانه درباره بازی‌های رایانه‌ای به مثابه سلاح: بررسی سیاست‌ها و راهبرد‌های ایالات متحده و رژیم صهیونیستی در تولید و انتشار بازی‌های رایانه‌ای در جنگ علیه ایران، حامد طاهری کیا، عضو هیئت علمی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره بدن مجازی، هویت ملی: تجربه زیسته قهرمانی در بازی‌های ویدیویی ایرانی، حسین حسنی، رئیس پژوهشکده ارتباطات درباره موضوع گیم به عنوان ابزار دیپلماسی فرهنگی: مورد کره جنوبی، حسین مقدم، پژوهشگر حوزه بازی جدی و مدیر استودیو بازی جدی لیاح پیرامون کاربست بازی توسط رژیم صهیونیستی به هدف تغییر نگرش بین المللی و مقداد مهرابی، پژوهشگر حوزه بازی‌های دیجیتال درباره تاثیر بازی‌های رایانه‌ای در قیاس با رسانه‌های سنتی مثل سینما صحبت خواهند کرد.

دبیری علمی هر سه پنل را فرزانه شریفی معاون پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برعهده خواهد داشت.

این سمینار به میزبانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

خروج از نسخه موبایل