نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تداوم بی‌توجهی به حوزه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی کشور

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: هنوز حوزه نرم و صنایع فرهنگی را به‌عنوان بخش مولد اقتصادی شناخته نمی شود درصورتی‌که امروزه به نقش حوزه فرهنگی مانند نشر، موسیقی، سینما و هوش مصنوعی در جوامع پیشرفته بیشتر پرداخته می‌شود.

به گزارش سیناپرس، محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در پنجمین گردهمایی مدیران شرکت‌ها و واحدهای عضو پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در سالن کاظمی آشتیانی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی اضافه کرد: در شرایط بحرانی این صنایع کمتر مورد آسیب قرار می‌گیرند. صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم به‌راحتی از گردنه اقتصاد خارج نمی‌شود؛ بلکه با بهره‌گیری از فکر و اندیشه، خلق یک ایده سرپا نگه داشته می‌شود.

ایمانی خوشخو گفت: در شرایط بحران کنونی کشور، هم‌افزایی شرکت‌های این پارک می‌تواند تاب‌آوری کسب‌وکارها را بیشتر کند. همچنین در زمان بحران فعالان این حوزه می‌توانند مطابق ذائقه مخاطبانشان محصولی تولید و تغییری در خط تولید مشتریانشان ایجاد کنند.

وی یادآور شد: کشورهایی که صاحب منابع هستند در شرایط بحرانی دیرتر به انتهای خط می‌رسند. اکنون ما در ترکیب منابع فرهنگی و تاریخی، طبیعت، هنر و فناوری نرم، جزو ده کشور برتر دنیا هستیم. در شرایط پساجنگ، میزان مراجعه به صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم بیشتر از صنایع دیگر است به همین منظور امسال طرحی با عنوان صیانت پساجنگ برای شرکت‌های خلاق و فرهنگی در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی اجرا خواهیم کرد.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح صیانت پساجنگ برای حمایت از شرکت‌های خلاق و فرهنگی در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، پارک اجاره دو ماه اسفند ۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵ را از شرکت‌های مستقر دریافت نخواهد کرد و این اقدام در حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و خلاقانه شرکت‌ها و تسهیل در عبور از شرایط فعلی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین قرار است با همکاری و مساعدت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، شرکت‌های این مجموعه از محل صندوق این معاونت وام بلندمدت دریافت کنند. از سوی دیگر ساختمانی نیز برای ساخت انیمیشن به شرکت‌های فعال این حوزه اختصاص پیدا خواهد کرد.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی اظهار کرد: طی جلسه‌ای که اخیراً با وزیر گردشگری و میراث‌فرهنگی نیز داشته‌ایم، مقرر شده است با کمک شرکت‌های این پارک به‌منظور اشتغال‌زایی، میزان تولید صنایع خانگی و فرهنگی را افزایش دهیم.

به نقل از ایرنا، همچنین وزیر ارشاد طی جلسه‌ای اعلام کرد که این وزارتخانه خریدار تولیدات هنری مانند فیلم‌های کوتاه، مستند و وقایع‌نگاری شرکت‌های این پارک است.

در پایان این مراسم در خصوص اعطای اینترنت در راستای تسریع فعالیت‌های شرکت‌های عضو پارک توضیحاتی ارائه شد و شرکت‌ها به پرسش‌وپاسخ پرداختند.

خروج از نسخه موبایل