سیناپرس: نياز گسترده انسان به منابع انرژي همواره از مسائل اساسي در زندگي بشر بوده و تلاش براي دستيابي به يك منبع تمام نشدني انرژي از آرزوهاي ديرينه انسان محسوب مي شود و او همواره در تصورات خود به دنبال منبع نيرويي بي پايان بوده كه در هر زمان و مكان در دسترس او باشد.
باپيشرفت تمدن بشري، گياهان به ويژه درختان(چوب) و پس ازآن زغال سنگ، نفت و گاز وارد بازار انرژي شد، اما به دلايلي چون: نياز روز افزون به انرژي، محدوديت منابع فسيلي و آلودگي هاي زيست محيطي ناشي از سوزاندن و متصاعد شدن گازهاي سمي حاصل ازآن( كه موجب مشكلات تنفسي، افزايش دماي هوا و تغييرات گسترده آب و هوايي مي گردد) صاحبنظران و كارشناسان بر آن شدند كه با استفاده از انرژي هاي پاك نظير انرژي خورشيدي، بادي، زمين گرمايي، هيدروژني و… به جاي انرژي هاي محدود فسيلي،از خطرات و چالش هاي ايجاد شده ممانعت كنند. اين امر سبب شده است كه كشورهاي توسعه يافته با جديت هرچه تمام تر استفاده از ساير انرژي هاي موجود در طبيعت به خصوص انرژي هاي تجديد شونده را مورد توجه قرار دهند.
در اين راستا در اين مقاله سعي شده با توجه به اهميت انرژي هاي تجديد پذير به صورت خلاصه به معرفي آن ها پرداخته و در انتها مزاياي اين نوع انرژي هارا نسبت به سوختهاي فسيلي بيان كنيم.
برای مشاهده متن کامل این مقاله و دیگر مقالات ارائه شده به ششمين همايش علمي تخصصي انرژي هاي تجديد پذير،اینجا را ببینید.
No tags for this post.