پایلوت پلنت صنایع غذایی راه اندازی شد

دکتر قدیر رجب زاده اظهار داشت: اجرای پایلوت های صنایع غذایی تنها راه ورود نتایج پژوهشی به بازار و پیاده سازی آن در مقیاس صنعتی است که در این مسیر فرایندها از مقیاس آزمایشگاهی به مقیاس تولیدی تبدیل شده و عمده چالش های مربوط به خط تولید قبل از سرمایه گذاری هنگفت مشخص و چاره اندیشی می شود.
وی ادامه داد: در فاز اول راه اندازی این پایلوت، بر اجرای طرح های تحقیقاتی در زمینه صنعت نان تمرکز شده است.
عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: تولید اینولین از ریشه برخی از گیاهان دارویی برای کاهش سطح گلوکز خون و افزایش پاسخ بدن به انسولین در درمان بیماران دیابتی نوع ۲ طرح دیگری است که فاز نیمه صنعتی آن در این پایلوت در حال اجراست.
وی با توجه به طرح های توسعه ای این پایلوت پلنت اظهار امیدواری کرد و گفت: در آینده نزدیک شاهد مشارکت بیشتر بخش خصوصی برای تبدیل دستاوردهای پژوهشی به محصول تجاری از این طریق باشیم.
No tags for this post.