ضرورت برقراری ارتباطات بین‌المللی میان مراکز علمی داخل وخارج کشور درصنعت هوایی

 منوچهر منطقی در خصوص ضرورت ارتباطات بین‌المللی میان مراکز علمی، فناوری و صنعتی داخل و خارج کشور در صنعت هوایی گفت: توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان هوایی، تکمیل و تقویت چرخه توسعه فناوری و محصولات هوایی به ویژه خلق ثروت از زنجیره نوآوری و فناوری منجر به رفع موانع موجود در مسیر توسعه دانش، فناوری و بازارخواهد شد.
دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: همچنین تسهیل روند تجاری‌سازی و صادرات فناوری‌ها، محصولات و خدمات تخصصی هوایی، کمک به ایجاد شرکت‌های سرمایه‌گذاری مشترک و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شرکت‌های مطرح بین‌المللی مسیر را هموارتر می کند.
به گفته منطقی، ستاد هوایی و هوانوردی با برقراری ارتباطات بین‌المللی به دنبال تجمیع و ادغام واحدهای مکمل یکدیگر در امر تحقیق و توسعه فناوری، تجاری کردن اقتصادی یک فناوری یا ایده تجاری، کسب تخصص‌های بازاریابی و توزیع، توسعه و نفوذ به بازارهای محلی جدید و تولید محصول جدید است.
وی افزود:شتاب دادن به رشد درآمدها و توانایی برای افزایش حاشیه سود، در به ‌دست آوردن ظرفیت‌ها و تخصص‌های جدید، بدون شک فرصت‌هایی نوین را برای شرکت‌های دانش‌بنیان هوایی پدید خواهد آورد.
منطقی ادامه داد: نقـش بخش هوافضا در ارتقای اقتدار و امنیت ملی، پیشـرانی علم و فنـاوری در دیگر زمینه‌ها و منافع حاصل از سـرریز فناوری‌های توسـعه‏یافته یا بومی‌سـازی شـده به دیگر بخش‌ها نیز از دیگر عواملی هسـتند که هوافضا را در سـطح جهانی به یک بخش راهبردی تبدیل کرده اسـت. 
دبیر توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی همچنین اظهار کرد: ستاد هوایی و هوانوردی پس از مطالعه و رصد کامل سایر کشورها در حوزه هوافضا، کشورهای فعال و توانمند در این حوزه را شناسایی کرده است که می‌توانند به عنوان شرکای تجاری تقاضا یا عرضه فناوری و محصولات هوایی و هوانوردی مورد بررسی و مذاکره قرار گیرند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا