نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نخبگان پای کار قرآن بیایند / نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» در فارس اجرا می‌شود

سینا

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس با تأکید بر ضرورت محوریت قرآن در شرایط پیچیده امروز جامعه، از نخبگان، مسوولان و مردم خواست پای کار ترویج معارف قرآنی بیایند و با اجرای “نهضت ملی زندگی با آیه‌ها” سبک زندگی قرآنی را به یک گفتمان فراگیر اجتماعی در سراسر کشور تبدیل کنند.

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقر ولدان، امروز، 27 بهمن ماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز، با تأکید بر ضرورت بازگشت جدی به آموزه‌های وحیانی اظهار کرد: همه باید پای کار قرآن بیایند، به ویژه نخبگان. این یک واقعیت انکارناپذیر است که بدون محوریت قرآن، نمی توان مسیر درست تعالی فردی و اجتماعی را ترسیم کرد. در این مسیر سه توصیه و پیشنهاد متواضعانه خطاب به مردم، مسئولان و جامعه نخبگانی داریم.

وی افزود: نخست اینکه قرآن، کلام خداوند برای هدایت مردم است و مسوولان نیز توفیق خادمی در این عرصه را دارند. از فضاسازی و مبلمان شهری گرفته تا تولیدات فرهنگی و تبلیغات عمومی، باید به گونه ای عمل شود که پیام و محتوای قرآن در متن زندگی مردم جاری و قابل لمس باشد. اصحاب رسانه نیز می توانند در این میدان نقش آفرینی مؤثری داشته باشند. همچنین مطالبه گری محترمانه درباره اقدامات انجام شده در زمینه تقویت محوریت قرآن و برنامه های ناظر به نجات و تعالی بشریت، ضرورتی جدی است.

ولدان ادامه داد: دوم آنکه برای نخبگان، در قرآن کریم رمز و رازهای عمیقی نهفته است که نیازمند کشف و بازخوانی خلاقانه است. پیشنهاد می کنیم در ماه مبارک رمضان، رویدادهای نخبگانی طراحی شود تا با بهره‌گیری از ابزارها و فناوری‌های نوین، معارف و قصه‌های قرآن به شیوه‌ای هنرمندانه و اثرگذار به تصویر کشیده شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس با اشاره به مورد سوم، یعنی طراحی و اجرای ایده هایی همچون تم پارک قرآنی با مشارکت جامعه نخبگان قرآنی، تصریح کرد: این اقدام می‌تواند زمینه‌ای فراهم کند تا نسل جوان و خانواده ها “حس خوش زندگی با آیه ها” را درک کنند. طرح نهضت زندگی با آیه ها نیز آماده اجراست و سراسر استان را در برخواهد گرفت تا انس با قرآن از یک شعار به یک تجربه زیسته و اجتماعی تبدیل شود.

 وی با تأکید بر هوش و حیات قرآن، بر این نکته تأکید کرد که باید قرآن را به‌عنوان نقشه راه و کلید سعادت بشناسیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس به هدف ایجاد یک جامعه قرآنی ۵۰ میلیونی در کشور هم اشاره کرد و گفت: این حرکت مردمی و ملی است و مردم، محور این نهضت هستند. در این نهضت نقش‌هایی به‌عنوان سفیران آیه‌ها برای مردم تعریف شده است.

 ولدان همچنین افزود: امسال شعار ما «امت قوی» است، چراکه در شرایط خاصی به سر می‌بریم و باید این قدرت را نه تنها در ایران، بلکه در زندگی خود نیز جاری کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر گسترش فرهنگ قرآنی گفت: اگر بتوانیم پیام‌های قرآنی را به پنجاه میلیون نفر برسانیم و یک میلیون کنشگر و هزار حلقه میانی فعال قرآنی تشکیل دهیم، گام بزرگی در تحقق جامعه قرآنی برداشته‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به در پیش رو بودن ماه رمضان تأکید کرد: این ماه ضیافت الهی به‌ویژه در شرایط پیچیده فعلی، فرصتی بی‌نظیر برای ایجاد یک نهضت مردمی و ملی حول محور قرآن و آموزه‌های آن است.

وی خاطرنشان کرد: امسال در شرایطی به استقبال این ماه می‌رویم که با فتنه‌های مختلف، جریانات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی درگیر هستیم و به‌ویژه در میانه یک جنگ تمام عیار شناختی و ترکیبی قرار داریم.

ولدان بر اهمیت دفاع از ساحت مقدس اسلام تأکید کرد و ضمن اشاره به اهانت‌هایی که به مساجد و قرآن شده است، اظهار کرد: فارس، قطب قرآنی کشور است و ما مسئولیت داریم تا به ساحت قرآن احترام بگذاریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس از اپلیکیشن «زندگی با آیه‌ها» به‌عنوان محور اصلی این پویش یاد کرد و گفت: این برنامه با هدف حفظ یک آیه از هر جزء قرآن در هر روز طراحی شده و سال گذشته بیش از یازده میلیون نفر در آن شرکت کردند. امسال قصد داریم با همت مردم این تعداد را به بیست میلیون نفر برسانیم.

وی تأکید کرد: کاربران با ارسال عدد ۵ به سرشماره ۳۰۲۳۳۰ یا از طریق فروشگاه‌های برنامه مانند بازار می‌توانند این اپلیکیشن را دریافت کنند و به جمع سفیران قرآنی بپیوندند.

خروج از نسخه موبایل