سرپرست معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی فارس گفت: پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد از اولویت های اصلی تامین اجتماعی است و با راهکار تهاتر به دنبال توانمندسازی مراکز درمانی هستیم.
بنیامین عسکری امروز، ۲۶ بهمنماه با گرامیداشت فرارسیدن دهه پرفروغ فجر گفت: طی روزهای اخیر، تمامی مطالبات پزشکان خانواده در سطح استان تا آبان ماه سال جاری پرداخت شده است.
وی با قدردانی از حمایت های مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس افزود: طی روزهای اخیر 1280میلیارد ریال بابت مطالبات پزشکان خانواده و متخصصین نامه ارجاع پرداخت شد.
عسکری با اشاره به گستردگی مراکز درمانی طرف قرارداد افزود: تعداد پنج دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان فعالیت دارند که تمامی آنها طرف قرارداد مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس هستند و مطالبات مراکز دانشگاهی دولتی تا تیرماه پرداخت شده است.
سرپرست معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان فارس خاطرنشان کرد: مطالبات بیمارستان های خصوصی تا خردادماه تسویه شده است.
این مقام مسئول در ادامه افزود: قریب به اتفاق داروخانهها در سطح استان طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی میباشند و مطالبات آنها تا انتهای شهریورماه بالغ بر ۹۰۰۰ میلیارد ریال تسویه شده است.
عسکری با قدردانی از همکاری مراکز درمانی با مدیریت درمان تامین اجتماعی گفت: طیف گسترده ای از مراکز درمانی شامل بیمارستان های دولتی و خصوصی، داروخانه ها، درمانگاه ها، پزشکان خانواده و متخصص، مراکز پاراکلینیک و غیره در سطح استان طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی هستند و به منظور حمایت از این مراکز، تهاتر حق بیمه کارکنان با مطالبات در دستور کار قرار دارد.
وی میزان این تهاتر را تا مرز 90درصد اعلام کرد و بیان داشت: با افزایش اعتماد متقابل میان مراکز درمانی طرف قرارداد و سازمان تامین اجتماعی به دنبال گسترش چترسلامت در جامعه هستیم.
به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس، سرپرست معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان فارس در بخش پایانی سخنانش نوید داد طی هفته های آتی بخش دیگری از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شود.

